Κυκλοφορεί ελεύθερο ανάμεσα στα παιδιά μας και εμάς, έντεκα ημέρες μετά την επίθεση σε συμπολίτισσά μας……

Το σήριαλ με το αδέσποτο στην οδό Φλέμινγκ συνεχίζεται για ενδέκατη ημέρα σήμερα, αφού δεν κατόρθωσε ο δήμος με τη συμβολή του ΔΙΚΕΠΑΖ, να το πιάσουν και να το στείλουν για έλεγχο και εξετάσεις, έως αυτήν την ώρα.

Εχθές το βράδυ πάντως το τετράποδο ήταν στην είσοδο του γηπέδου, όπως μας πληροφόρησαν κάτοικοι της οδού Φλέμινγκ, όπως και το πρωί και το μεσημέρι για κάποια ώρα.

Θυμίζουμε πως κάτοικος της οδού Φλέμινγκ έπεσε θύμα της επιθετικότητας δύο αδέσποτων που περιφέρονται στους δρόμους στα Ριμινίτικα, με αποτέλεσμα η συμπολίτισσά μας, να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι από τα δόντια τους, να καταλήξει στο νοσοκομείο και να τις γίνουν ράμματα, να παίρνει αντιβιώσεις και φάρμακα, ενώ μέρα παρά μέρα πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία για αλλαγές προκειμένου να μην μολυνθεί, ακόμα κι εχθές Κυριακή.

Η πλαϊνή φωτογραφία από ένα σημείο του ποδιού της συμπολίτισσάς μας, είναι ενδεικτική της σφοδρότητας της επίθεσης που δέχτηκε και το βάθος των δοντιών του σκύλου.

Το ένα από τα δύο σκυλιά πιάστηκε την περασμένη Τρίτη, αλλά το δεύτερο, ένα μεγαλόσωμο ροντ βάιλερ, παραμένει ελεύθερο να κόβει βόλτες, μπροστά στην αδυναμία των υπευθύνων να το πιάσουν.

Δεν θα επανέλθουμε στο θέμα της ληγμένης υπνωτικής ουσίας που δόθηκε σε συμπολίτη μας, όπως μας κατήγγειλε και δημοσιεύσαμε, προκειμένου να το ναρκώσει και να έλθουν εκ των υστέρων να το παραλάβουν, εκείνοι που είναι υποχρεωμένοι να φέρουν σε πέρας την όλη διαδικασία, ούτε για το ότι ο Δήμος έδειξε μια πρωτοφανή αδυναμία να πιάσει ένα σκύλο, επί έντεκα ημέρες.

Δεν μπορούμε όμως να μην στηλιτεύσουμε το όλο γεγονός όπως εξελίχθηκε, το οποίο φυσικά θα έχει και συνέχεια, όπως πληροφορηθήκαμε, στις δικαστικές αίθουσες.

Όπως επίσης δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ή να υποβαθμίσουμε, τις δραματικές στιγμές που έζησε η συμπολίτισσά μας και τον κίνδυνο που πέρασε, από τα δόντια του ροντ βάιλερ, που θα μπορούσε να είχε ακόμα ποιο δυσάρεστα αποτελέσματα και την αγωνία της ίδιας και της οικογένειας της, αυτό το διάστημα, που το σκυλί είναι ελεύθερο και δεν του έχει γίνει έλεγχος.

Και ενώ η οικογένεια του θύματος, είχε αυτές τις έννοιες, είχε μπει και στη διαδικασία να ταΐσει το σκύλο με ναρκωτικά, να το κοιμίσει και να καλέσει να έλθουν να το παραλάβουν. Δεν σκέφτηκε κανένας, πως ένας συμπολίτης μας, άσχετος με την όλη διαδικασία, θα προσπαθούσε να πλησιάσει ένα επιθετικό σκυλί που ήδη έχει δείξει τις προθέσεις του;

Παραπλεύρως το πακέτο με την τροφή και τις υπνωτικές ουσίες (χθές Κυριακή πρωί).

Εαν αυτό το καταλάβαιναν ορισμένοι, έπρεπε 24 ώρες το 24ωρο να οργώνουν την περιοχή για να το πιάσουν, χωρίς να χάνονται πολύτιμες ώρες και ημέρες.

Πάντως πληροφορηθήκαμε πως ο δήμος θα αναθέσει την δουλειά σε ιδιωτική εταιρεία ή άλλον φορέα.

Ας πιαστεί το επικίνδυνο τετράποδο κατ΄ αρχάς και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στην πορεία, διότι ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ…

Καλές οι αμπελοφιλοσοφίες, οι θεωρίες, οι εξυπνάδες, τα συνθήματα, τα συγχαρητήρια και οι προσπάθειες υποβάθμισης του θέματος. Ο κάθε ανευθυνοϋπεύθυνος πριν τολμήσει να ξαναμιλήσει ας ξαναδεί τα τραύματα της συμπολίτισσάς μας και ας αποφύγει να κάνει άστοχα σχόλια, σκεπτόμενος πως μπορεί να ήταν ο ίδιος στη θέση του θύματος…