Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει

Πρόσκληση σε συνεδρίαση

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην   δημόσια  ΤΑΚΤΙΚΗ  συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την 11η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2015, ημέρα  ΤΕΤΑΡΤΗ  και ώρα 18:30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος (Αριστομένους 8, 2ος όροφος),  για συζήτηση στα παρακάτω θέματα:

  1. Ψήφιση Σχεδίου Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης (ΣΟΑΠ) Δυτικής Αθήνας.
  2. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2015
  3. Συμμετοχή του Δήμου Αγίας Βαρβάρας σε Κοινωνική Σύμπραξη  Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής στο πλαίσιο του «Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/ FEAD) και του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020» για την Ελλάδα.
  4. Εκλογή αντιπροσώπου του Δήμου στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κ.λ.π.» και τον διακριτικό τίτλο «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ»
  5. Λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό συντονιστού και συντονιστικής επιτροπής για την υλοποίηση του προγράμματος «Υγιείς Πόλεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας».
  6. Έγκριση περί σύστασης είκοσι οχτώ (28)   προσωρινών προσωποπαγών θέσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας σε εφαρμογή τελεσίδικης δικαστικής απόφασης.
  7. Λήψη απόφασης για την κάλυψη εξόδων προμήθειας ειδών για την εκδήλωση της Καθαρής Δευτέρας.
  8. Λήψη απόφασης για την κάλυψη εξόδων εκδηλώσεων  (εορτασμό των Εθνικών Επετείων) για το έτος 2015
  9. Έγκριση της Έκθεσης Πεπραγμένων έτους 2014 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αγίας Βαρβάρας
10. Τριμηνιαία Έκθεση Εσόδων – Εξόδων. δ΄ τρίμηνο έτους 2014)
11. Τροποποίηση του πρότυπου κανονισμού λειτουργίας των Δημοτικών Χώρων Άθλησης
12. Παροχή σύμφωνης γνώμης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β. οικονομικού έτους 2015 (ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗ.ΚΕ.Α.Β. 8/2015)
13. Έγκριση διενέργειας προμήθειας α) γάλακτος για δικαιούχους υπαλλήλους του Δήμου, β) τροφίμων για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών του Δήμου και γ) τροφίμων για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών και λοιπών δομών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγίας Βαρβάρας
14. Έγκριση διενέργειας προμήθειας ειδών καθαριότητας-ευπρεπισμού & φιαλών προπανίου, για τις ανάγκες λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου καθώς επίσης της Δημοτικής  Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγίας Βαρβάρας, της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
15. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2015
16. Ανατροπή προτάσεων ανάληψης υποχρέωσης οικονομικού έτους 2014.
17. Υπογραφή Πρακτικών