Οι φωτογραφίες, δεν είναι το δυνατό χαρτί του Αντιδημάρχου…

Χωρίς να το επιδιώκουμε το θέμα των κυκλαμίνων στο παρτέρι του Άλσους ΕΙΡΗΝΗ, θα μας απασχολήσει και σήμερα.

Είναι γνωστό από τα δημοσιεύματά μας, πως τα αγριόχορτα έπνιξαν τα κυκλάμινα και εκεί υπήρξε ολιγωρία της υπηρεσίας κήπων και πρασίνου να τα καθαρίσει.

Γράφαμε προχθές πως πήγε ο Δήμος και με το χλοοκοπτικό εξαφάνισε τα πάντα. Κυκλάμινα και αγριόχορτα.

Και αντί να πάει ο Δήμος και να τα αντικαταστήσει, ο Αντιδήμαρχος κ. Πουλάκης μετά το Αποτυχημένο άρθρο του για τα φωτιστικά της οδού Μιχαλάτου, επανέρχεται και υποστηρίζει πως τα κυκλάμινα εκλάπησαν.

Μάλιστα ο κ. Πουλάκης, δημοσιεύει και φωτογραφίες από το παρτέρι, στο οποίο φαίνονται να λείπουν δύο – τρία  από αυτά. Αυτά δεν αποκλείεται να τα έκλεψαν άγνωστοι (κάτω φωτογραφία).

Η φωτογραφία του και το συμβάν είναι όμως πριν την πρωτοχρονιά!!!

Στις 5 Ιανουαρίου η εφημερίδα μας για πρώτη φορά αναφέρεται στο θέμα των αγριόχορτων που απειλούν να πνίξουν τα κυκλάμινα.

Στις 5 Ιανουαρίου τα κυκλάμινα είναι εκεί, όσα και στην πάνω φωτογραφία του κ. Πουλάκη, απλά αρχίζουν να εξαφανίζονται, από τα φυλλώματα των αγριόχορτων.

Στις 14 Ιανουαρίου, τα μισά κυκλάμινα έχουν σχεδόν καλυφθεί από τα αγριόχορτα και πλέον σε λίγες ημέρες εξαφανίζονται κάτω από την πυκνή τους βλάστηση (κάτω φωτογραφία).

Στις 19 Ιανουαρίου το χλοοκοπτικό της υπηρεσίας κήπων κόβει τα πάντα, αγριόχορτα και κυκλάμινα (φωτογραφία στην κορυφή).

Όλα τα άλλα είναι, για κουβέντα να γίνεται.

Ας πάει λοιπόν ο Δήμος να φυτέψει άλλα, διότι οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας, χρονολογικά τι συνέβη.

Οι φωτογραφίες, μετά το θέμα των φωτιστικών στην οδό Μιχαλάτου, αποδεικνύεται πως δεν είναι το δυνατό χαρτί του Αντιδήμαρχου…