Ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων, με αφορμή την απάντηση του Δήμου, σε προηγούμενη ανοικτή επιστολή της

Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ μετά την απάντηση του δήμου σε ανοικτή επιστολή της, επιστρέφει με καινούργια ανακοίνωση, προσπαθώντας για τα αυτονόητα, δηλαδή συνεργασία για τη λύση των προβλημάτων και συνεννόηση μεταξύ Δήμου και φορέων, πράγμα που δε συμβαίνει στην πόλη μας, εάν λάβουμε υπ΄ όψιν και τις σχέσεις του Δήμου με την Ένωση Κρητών.

Μεταξύ άλλων η Ένωση Γονέων στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Διαπιστώνουμε για άλλη μία φορά τη σπουδή του Δημάρχου να απαντά στην Ένωση Γονέων μόνο μετά από Δημόσια Επιστολή μας.

• Ωστόσο ενώ, πεισματικά σχεδόν, αρνείται τον αυτονόητο και θεσμικά επιβεβλημένο διάλογο με το Φορέα μας, παρά τις αλλεπάλληλες αιτήσεις μας, απαντά ειρωνικά, επιστρατεύοντας χαρακτηρισμούς και απειλές.

• Μας απαντάει με τον Δημοτικό Απολογισμό στον Τομέα Παιδείας αποδεικνύοντας ότι ο Δήμος έπραξε τα βασικά και τα αυτονόητα για να μπορούν να λειτουργούν τα σχολεία μας (βαψίματα, κλαδέματα, αποκαταστάσεις ζημιών, αποκαταστάσεις επικινδύνων) και κάποια από όσα όφειλε… πρόκειται να ολοκληρωθούν κάποια στιγμή στο μέλλον!!!

Και τα αυτονόητα παρουσιάζονται σαν άθλος. Με τα αυτονόητα δεν μπορεί κανείς να καμαρώνει και να κομπορρημονεί ότι έχουμε τα καλύτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Αττικής! Στο σημείο αυτό να ενημερώσουμε το Δήμο ότι δεν έχουμε ούτε Α.Ε.Ι., ούτε Τ.Ε.Ι., ούτε κάποιο άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα στο Δήμο μας!”

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ