ΑΣΕΠ: Έρχονται έξι προκηρύξεις με 206 μόνιμες θέσεις μέχρι τον Μάρτιο

Έξι προκηρύξεις του μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο με 206 μόνιμες θέσεις σε υπουργεία, φορείς και υπηρεσίες του δημοσίου θα εκδώσει το ΑΣΕΠ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr.

Σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ οι συγκεκριμένες έξι προκηρύξεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο επεξεργασίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το αμέσως επόμενο διάστημα οι προκηρύξεις θα αποσταλούν στο Εθνικό Τυπογραφία και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους.

Στόχος του ΑΣΕΠ σύμφωνα με πληροφορίες είναι οι προκηρύξεις να βγουν σταδιακά μέσα στους επόμενους 2,5 μήνες.
Ειδικότερα πρόκειται:

Α) Προκήρυξη της Γ. Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 33 μόνιμων θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στους φορείς:

— «ΑΘΗΝΑ» Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης,

— Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

— Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας.

Β) Προκήρυξη της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 27 μόνιμων θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στους φορείς:

— Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών,

— Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας

— Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών

Γ) Προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ειδικότερα του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού για την πλήρωση 68 μόνιμων θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας.

Δ) Προκήρυξη της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων για την πλήρωση 16 μόνιμων θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού.

Ε) Προκήρυξη της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 27 μόνιμων θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στους φορείς:

–– Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (ΕΚΕΦΕ) «Δημόκριτος»

— Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ).

ΣΤ) Προκήρυξη της Γ.Γ Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 35 μόνιμων θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στους φορείς:

— Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ),

— Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (ΕΙΠ),

— Ερευνητικό Κέντρο Βιοιατρικών Επιστημών (ΕΚΕΒΕ) «Α. Φλέμινγκ»

πηγή: Aftodioikisi.gr