Κοπή Πίτας 2015 : Καλή Χρονιά Νικηφόρε!

Γιορτινή ατμόσφαιρα επικράτησε στο Κλειστό Αγ.Βαρβάρας, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, αφού πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας του Νικηφόρου, για την κοπή πίτας 2015.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Μ.Τόμιτς, ο  Κ.Τσαρτσαρής, η βουλευτής κα Ε.Αυλωνίτου, ο Δήμαρχος Αγ.Βαρβάρας κ. Γ.Καπλάνης,  ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος αθλητισμού κ. N.Κολιάκος, η Δημοτ. Σύμβουλος κα N.Σιαραμπή, ο πρόεδρος του Οδυσσέα Αγ.Βαρβάρας κ. Σ.Παππάς και αρκετοί άλλοι. Ο κ. Μαγκουνής συντόνισε και παρουσίασε την εκδήλωση. Σύσσωμο το ΔΣ, αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και οι συνεργάτες της ομάδας έδωσαν το παρών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με διαγωνισμό σουτ και βολών από τους μικρούς αθλητές του ΝΕΦΟ. Ο κάθε νικητής έλαβε επιταγή αξίας 50€ – προσφορά του χορηγού της ομάδας Factory Outlet.

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις  των Τόμιτς και Τσαρτσαρή για την προσφορά τους στο άθλημα του μπάσκετ. Οι αθλητές του Νικηφόρου Γκίνος, Λαμπρόπουλος, Μοσχούτης και Σάκκος βραβεύτηκαν επειδή επιλέχθηκαν στην μικτή ομάδα της ΕΣΚΑ. Επίσης οι ομάδες του ΝΕΦΟ (ηλικίες 2001 και 2002) τιμήθηκαν για την περσινή τους διάκριση – κατέκτησαν την 1η θέση στο Τουρνουά του Αμύντα.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο του ΝΕΦΟ κ. Ν.Σάκκο μαζί με τον Δήμαρχο Γ.Καπλάνη και την βουλευτή κα Ε.Αυλωνίτου. Στο τέλος 1 τυχερός κέρδισε 1 ποδήλατο, προσφορά του Factory Outlet. Ήρθε στο γήπεδο με τα πόδια και… έφυγε με ποδήλατο!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χορηγό της ομάδας Factory Outlet, σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, στους αθλητές, στους γονείς, στους προπονητές, σε όσους δουλεύουν και υποστηρίζουν την ομάδα.

Βλέποντας μαζεμένα τόσα χαμόγελα,  καταλαβαίνεις γιατί αξίζουν οι κόποι, οι θυσίες και η προσπάθεια για να μπορεί ο Νικηφόρος να προσφέρει ακόμα περισσότερα στα παιδιά, στο άθλημα και στην Πόλη!

http://omadanet.gr/nefo-nikiforos/2015/02/01/kopi2015/