Κλάδεμα δεκαετιών στην Οδό Παπαφλέσσα – Τόνοι κλαδιά – Φόρτωναν οι περαστικοί για καυσόξυλα

Χρειάστηκαν περισσότερες από επτά ώρες δουλειάς από πολυμελές συνεργείο, για να κλαδευτούν τα τεράστια δένδρα που βρίσκονται εντός του χώρου της Αποστολικής Διακονίας, αλλά τα κλαδιά τους εξείχαν πολλά μέτρα από τον μαντρότοιχό της.

Κλαδιά που έσπαγαν εύκολα και έπεφταν στα πεζοδρόμια της Ελ. Βενιζέλου και Παπαφλέσσα με κίνδυνο τον τραυματισμό πεζών, ιδιαίτερα μαθητών που όταν λειτουργεί το Σχολικό Συγκρότημα, τα χρησιμοποιούν.

Απίστευτος και ο όγκος των κλαδιών, πολλά από αυτά μεγάλα σαν κορμοί δένδρων, που κατέκλισαν τα πεζοδρόμια και περαστικοί σταμάταγαν και φόρτωναν σε μπαγκαζιέρες, φορτηγάκια, ακόμα και σε Ι.Χ., για καυσόξυλα.

Ανάσανε ο τόπος και η οδός Παπαφλέσσα στη συμβολή της με την Ελ. Βενιζέλου, όπου πρόσφατα είχαμε και πτώση ενός μεγάλου κλαδιού επάνω σε παρκαρισμένο Ι.Χ. προκαλώντας του ζημιές.

Ενώ λοιπόν το συνεργείο το οποίο μίσθωσε η Αποστολική Διακονία έκανε καλά τη δουλειά του, υπάρχει ακόμα ένα δένδρο του οποίου τα κλαδιά έχουν καλύψει σχεδόν το πλάτος της Παπαφλέσσα, αλλά δεν το κλάδεψαν επειδή αυτό είναι εκτός του χώρου της Αποστολικής Διακονίας.

Βρίσκεται στο πεζοδρόμιο και απέφυγαν να το πειράξουν επειδή ανήκει στο Δήμο και δεν είχαν εξουσιοδότηση να το κλαδέψουν, μη βρουν και κανένα μπελά στην προσπάθειά τους να κάνουν το καλό και δεν είχαν άδικο, για την στάση τους.

Τώρα καλείται ο Δήμος να κλαδέψει το μοναδικό μεγάλο δένδρο που υπάρχει στην παραπάνω οδό για να ολοκληρωθεί το έργο.