Η “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” απαντά στον Αντιδήμαρχο κ. Σωτηρόπουλο

 

Λάβαμε από την παράταξη του κ. Μιχάλη Γιάγκα, επιστολή απάντηση στο κείμενο του κ. Σωτηρόπουλου το οποίο δημοσιεύσαμε νωρίτερα, το οποίο αναφέρεται στο προαύλιο του 12ου Νηπιαγωγείου της πόλης και πρόσφατη επισήμανση για την κατάσταση που βρίσκεται αυτό, από τον πρώτο.

Η επιστολή της “ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ” έχει ως εξής:

Κύριε Βαμβακόπουλε,

Δημοσιεύτηκε σήμερα (εχθές) σε ιστοσελίδα της πόλης μας, κείμενο αντιδημάρχου ο οποίος επιχειρεί να δικαιολογηθεί για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο προαύλιο του 12ου Νηπιαγωγείου, επιτιθέμενος στον επικεφαλής της παράταξής μας κο Γιάγκα. που ανέδειξε το πρόβλημα με ανάρτησή του

Επειδή το έντυπο αυτό δεν πρόκειται να δημοσιεύσει την απάντησή μας, στέλνουμε σε σας το δελτίο τύπου και είμαστε σίγουροι ότι θα το δημοσιεύσετε καθώς και την αντίθετη άποψη, όπως πάντα κάνετε τηρώντας τη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Αγία Βαρβάρα 11-1-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όταν η πραγματικότητα δε συμφωνεί με τη δημοτική αρχή Μίχου, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.

Ανίκανοι και ανήμποροι να δώσουν λύση, επί δύο χρόνια, στο πρόβλημα του 12ου Νηπιαγωγείου, δικαιολογούνται με φτηνά επιχειρήματα και επιτίθενται στον επικεφαλής της παράταξής μας γιατί ανέδειξε το πρόβλημα .

 Αντί να εργαστούν για να  επισκευάσουν το προαύλιο χώρο,  όπου θα μπορούν  τα νήπια να παίζουν ανέμελα και με ασφάλεια,  καμαρώνουν γιατί έκαναν το λιγότερο, μοίρασαν  αντισηπτικό, μάσκες και υλικά καθαριότητας που τους έδωσε η πολιτεία.

Αυτοθαυμάζονται και αυτοβραβεύονται για το ελάχιστο!!!  Βαφτίζουν τα  σχολεία «τα καλύτερα δημόσια εκπαιδευτικά  ιδρύματα της Αττικής» και έτσι ξορκίζουν τα προβλήματα.   Αν  έτσι είναι το καλύτερο αδυνατούμε να βρούμε πως είναι το χειρότερο.

Σε ότι αφορά τώρα τις επιθέσεις του αντιδημάρχου, που ανέλαβε να υπερασπιστεί την ανεπάρκειά τους,  προς τον επικεφαλής της παράταξής μας κο Μιχάλη Γιάγκα και τους ύμνους του προς τον πολιτικό του προϊστάμενο κο Λάμπρο Μίχο,  θέλουμε να τονίσουμε τα εξής: Είμαστε στη διάθεσή του  να παραθέσουμε αποσπάσματα από δημοσιεύματα και ομιλίες του για να  θυμίσουμε, σ’ αυτόν και στο λαό της Αγίας Βαρβάρας,  τι έλεγε για εκείνους πριν αποπεμφθεί από την παράταξή μας.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Περιμένουμε.