Ο Γιώργος Καπλάνης για την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος του δήμου Αγίας Βαρβάρας από τη διοίκηση Λ. Μίχου.

Αγία Βαρβάρα, 10/12/2020

Πότε θα συμφωνήσει ο λόγος με τις πράξεις;;

Δεν είχε ξημερώσει μέρα που να μην με κατηγορήσει η διοίκηση Μίχου   για τα «ανύπαρκτα» έργα «που δεν έκανα» στην Αγία Βαρβάρα τα 10 χρόνια της δημαρχιακής μου θητείας. Δεν είχε ξημερώσει μέρα που να έχει αναφερθεί σε ένα έργο μου. Δεν είχε ξημερώσει μέρα που να έχει αναφερθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου. Αλλά δεν είχε ξημερώσει μέχρι χθες! Γιατί χθες η διοίκηση του κ. Μίχου έφερε προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά την ομόφωνη στήριξη του ισολογισμού του 2018, το δικό μου τεχνικό πρόγραμμα, αυτό που της κληροδότησα το καλοκαίρι του 2019. Ναι, μάλιστα, αυτό για το οποίο με κατηγορεί καθημερινά. Αυτό για το οποίο ξημεροβραδιάζεται να γράφει ανούσια.  Αυτό που περιλαμβάνει 33 έργα, τα οποία από την πρώτη μέρα που παρέλαβε τα έχει παγώσει. Αυτό, το οποίο τα τελευταία 2 χρόνια παλεύει να οικειοποιηθεί.

Η διοίκηση Μίχου όχι μόνο διαψεύδεται, όχι μόνο εκτίθεται αλλά επιβεβαιώνει σε όλους μας πόσο μεγάλο ήταν το έργο που «έτρεξα» και προετοίμασα εγώ και οι συνεργάτες μου το προηγούμενο διάστημα. Είναι μεγάλη ικανοποίηση να σε στηρίζει ο μεγαλύτερός σου πολιτικός αντίπαλος.

Σας ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση, την ευκαιρία υπενθύμισης και την υποστήριξή σας. Μην παραλείψετε στους θριάμβους και στα εγκώμια που θα συνοδεύσουν τα έργα, να αναφερθείτε και στο όνομα του Δημάρχου την περίοδο σύνταξης του συγκεκριμένου τεχνικού προγράμματος.

Γιώργος Καπλάνης

Επικεφαλής παράταξης «Η δική μας πόλη»