Πύρρειος νίκη για το Ηράκλειο κόντρα στην Αγία Ελεούσα

Ασφαλώς οι ομάδες εκείνες που διεκδικούν το πρωτάθλημα δεν μπορούν να παίζουν συνεχώς έχοντας στο φουλ τις μηχανές και αυτό διότι οι συνθήκες που μπορεί να συναντήσουν να μην είναι ιδανικές. Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει και στην κακή τους ημέρα να παίρνουν αποτελέσματα εάν θέλουν να πετύχουν το στόχο τους. Το πρωί της Κυριακής το Ηράκλειο το έπραξε με μεγάλη επιτυχία καθώς επικράτησε δύσκολα της Αγίας Ελεούσας με 1-0 διατηρώντας την διαφορά ασφαλείας από τους υπόλοιπους διώκτες. Ο σύλλογος από τα βόρεια προάστια παρότι αποσυντονίστηκε στο α’ μέρος με τις δυο αναγκαστικές αλλαγές, βρήκε το τρόπο να αποδράσει από μια δύσκολη έδρα. Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου παρ’ όλα αυτά όσο περνούσε η ώρα ανέβασε την απόδοση του και πήρε μια βαρύγδουπη νίκη. Αντίθετα, η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη έπαιξε παθιασμένα, δημιούργησε ευκαιρίες όμως δεν τις αξιοποίησε με αποτέλεσμα να το…. πληρώσει.

Στο α’ μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να μενουν μακριά από τις εστίες. Πάντως, το Ηράκλειο είχε δυο καλές στιγμές με τον Λαναρά και τον Καλημέρη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με κάποια στημένα τα οποία ωστόσο δεν βρήκαν στόχο. Στην επανάληψη, η ομάδα από Δυτικά Προάστια είχε την υπεροχή, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, όμως από το 70′ και έπειτα οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα που τους χάρισε τη νίκη στο 89′. Συγκεκριμένα, ο Λαναράς με άψογη σέντρα βρήκε μέσα στην περιοχή τον Καλιαμπάκα ο οποίος με ωραία κεφαλιά νίκησε το Ζούκα γράφοντας το τελικό 1-0. Με τη λήξη του αγώνα σημειώθηκε ένταση στο γήπεδο μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα επανήλθαν σε φυσιολογική κατάσταση.

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ (Αλβέρτος Παπαδάκης) Ζούκας, Σαρλάς, Μιχελής Β. (72′ Μουστάκης), Πλάκας, Μιχελής Κ., Τσολάκογλου (82′ Νικολάου), Κακαβάς, Χρυσούλης, Ναζλίδης (46′ Φιλιππίδης), Καλογερής, Ρούσσος.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Κώστας Ψυρόπουλος) Γιώρας, Μέρτκολα, Βασίλογλου (13′ λ.τρ. Λαναράς), Τριανταφύλλου, Τζανέτος, Αναγνωστόπουλος (26′΄λ.τρ. Δημογιάννης (73′ Ψαρρής), Αλεξίου, Σπανός, Καλιαμπάκας, Χίσο, Καλημέρης

Πηγή: www.stoplekto.gr