Ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, στην πόλη μας


Στο πλαίσιο των συναντήσεων με όλους τους Δημάρχους της Αττικής που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την εκλογή του, επισκέφτηκε το Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας και τον Δήμαρχο. κ. ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΙΧΟΣ.

Στην ενδιαφέρουσα συζήτησή τους, ο κ. Μίχος έθεσε το θέμα της αναπροσαρμογής του Ν. 4412/2016 για τις δημόσιες συμβάσεις έργων, προμηθειών και υπηρεσιών, με την οποία εκτιμά ότι θα ξεμπλοκάρουν αρκετά έργα των Δήμων στα οποία υπάρχουν ώριμες μελέτες προς υλοποίηση, με απόλυτη διαφάνεια.

Πάντα με ευαισθησία προς τις ευπαθείς ομάδες, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας έχει απορροφήσει ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που δίνει θέσεις εργασίας σε άτομα άνω των 55, ανακουφίζοντας έτσι την τοπική κοινωνία. Στην ίδια κατεύθυνση, ο Δήμαρχος ζήτησε από τον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ δική του παρέμβαση προς το Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να προωθηθούν ανάλογα προγράμματα τα οποία να μπορούν να απορροφήσουν τόσο οι κεντρικές Διοικήσεις των Δήμων όσο και οι Δημοτικές Επιχειρήσεις.

Ο κ. Μίχος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ για το ενδιαφέρον του και του προσέφερε ένα συλλεκτικό δώρο, με τραγούδια του Ιάκωβου Καμπανέλλη ερμηνευμένα από διάσημους καλλιτέχνες, σε μια σπάνια ηχογράφηση.

Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής – ΠΕΔΑ