Άγιος Βασίλης 10 μέτρων με μάσκα στην πλατεία Γλυφάδας!

Ο Δήμος Γλυφάδας τοποθέτησε σε κεντρική πλατεία της πόλης, έναν Άγιο Βασίλη ύψους δέκα μέτρων, ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ.

Οι απόψεις διίστανται για το εάν ορθώς φέρει μάσκα ο Άγιος Βασίλης ή όχι.

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε φωτογραφία και σχετικό κείμενο του Δήμου Γλυφάδας:

“Άγιος Βασίλης 10 μέτρων με μάσκα στην πλατεία Γλυφάδας !

Μετά τον εντυπωσιακό στολισμό της πόλης που ξεκίνησε φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, ο Δήμος Γλυφάδας προχώρησε τώρα σε άλλη μια καινοτομία. Ο μεγαλύτερος Άγιο Βασίλης, ύψους δέκα μέτρων τοποθετήθηκε σήμερα στην πλατεία Γλυφάδας και… φοράει μάσκα ! Σύντομα άλλος ένας ίδιος, θα στηθεί στην Τερψιθέα, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα.

«Κάναμε κάτι ακόμα που ελπίζουμε ότι θα φέρει πολλά χαμόγελα σε όλους. Κυρίως στα παιδιά μας. Ο μεγαλύτερος Άγιος Βασίλης που έχει μπει ποτέ στη Γλυφάδα, ύψους δέκα μέτρων, είναι από σήμερα στην πόλη μας, στη γωνία Λαζαράκη και Μεταξά. Φέτος, δεν βαστάει μόνο εικόνα και χαρτί, αλλά φυσικά και τη μάσκα του, που δεν θα την αποχωριστεί καθόλου», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει:

«Ένα “αδερφάκι” του θα τοποθετηθεί τις επόμενες ημέρες στην Τερψιθέα μας, απέναντι από τον Άγιο Τρύφωνα. Για να μας χαρίζει ζεστασιά, χαμόγελο και αισιοδοξία σε μια περίοδο που τα έχουμε τόσο ανάγκη. Στο σάκο του φέτος φέρνει το μεγαλύτερο δώρο, την υγεία και την ελπίδα. Ας φτάσει με το καλό σε κάθε σπίτι».”