«Ποδαρικό» σε σχολικά κτίρια της Αγίας Βαρβάρας από την εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ

Η νέα εταιρεία “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε” που προέκυψε ύστερα από τη συγχώνευση του πρώην ΟΣΚ με τη ΔΕΠΑΝΟΜ, ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, διέγραψε μια δυναμική πορεία που μπορεί να εγγυηθεί στην ελληνική κοινωνία πρωτοποριακά, ασφαλή και φιλικά προς το χρήστη και το περιβάλλον δημόσια κτίρια.

Σε συνέχεια των επεμβάσεων της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε»
σε σχολικές μονάδες, η εταιρεία προχώρησε στη δημοπράτηση έργου προϋπολογισμού 533.000 ευρώ για την αναβάθμιση της λειτουργίας σχολικών μονάδων στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει αποκαταστάσεις, επιχρίσματα, μονώσεις ταρατσών, αντικατάσταση των κουφωμάτων, επιδιορθώσεις οξειδώσεων οπλισμού, τοποθέτηση κάγκελων και ανακατασκευή τουαλετών σε εννέα σχολεία (δημοτικά και νηπιαγωγεία) της περιοχής.

Συγκεκριμένα οι παρεμβάσεις θα γίνουν σε τρία νηπιαγωγεία (1o,5o,4o ), σε τρία δημοτικά (4ο,5ο,6ο), στο 1ο και 3o Γυμνάσιο, καθώς και στο 1ο Λύκειο.

Στόχος της «ΚτΥπ ΑΕ» είναι να δίνει καίριες λύσεις στις ανάγκες των δήμων και των τοπικών κοινωνιών ώστε να εξασφαλιστεί η άριστη λειτουργία των σχολικών κτιρίων προς όφελος της καθημερινής διαβίωσης των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού.

πηγή: pitsounicity.gr

Η φωτογραφία μας είναι από τη πρόσφατη πτώση σοβάδων από τα ταβάνι σχολικής αίθουσας του 5ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας.