Δωρεάν άυλη συνταγογράφηση από τον Παθολόγο Ιατρό του ΚΕΠ Υγείας

Δωρεάν άυλη συνταγογράφηση από τον Παθολόγο Ιατρό του ΚΕΠ Υγείας για να εξυπηρετηθούν ασθενείς με χρόνια νοσήματα, άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία, μας ενημερώνει ανακοίνωση του Δήμου, η οποία έχει ως εξής:

Ενημερώνουμε τα φαρμακεία Αγίας Βαρβάρας και τους ενδιαφερόμενους, ότι στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων των πολιτών και για να διασφαλίσουμε ότι οι χρόνια πάσχοντες συμπολίτες μας θα έχουν τα φάρμακά τους χωρίς καμία ταλαιπωρία,  επαναφέρουμε τη  άυλη συνταγογράφηση φαρμάκων από τον εθελοντή παθολόγο ιατρό του ΚΕΠ Υγείας κ. Ευάγγελο Ζαχαρία.

Όπως και στην προηγούμενη περίοδο, οι κάτοικοι της πόλης μας μπορούν να απευθυνθούν στο φαρμακείο τους, δίνοντας μόνο το ΑΚΜΑ και τα φάρμακά τους και ο φαρμακοποιός,   θα επικοινωνήσει απευθείας με τον ιατρό για να θα λάβουν οι  ασθενείς τη συνταγή στο κινητό τους.

Ποιους αφορά: Κατοίκους Αγίας Βαρβάρας,  ασφαλισμένους σε ταμεία ή και ανασφάλιστους,  που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες με χρόνια νοσήματα  που οι μετακινήσεις τους λόγω της πανδημίας πρέπει να περιορίζονται στο ελάχιστο. Τα φάρμακα πρέπει να έχουν συνταγογραφηθεί ξανά στον ασθενή.

Τι προϋποθέτει: Για να μπορεί ο γιατρός να  κάνει τη συνταγογράφηση πρέπει πρώτα να έχει γίνει εγγραφή στο σύστημα της  ΆΥΛΗΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ (gov.gr, άυλη συνταγογράφηση)

Πληροφορίες: ΚΕΠ Υγείας Δήμου Αγίας Βαρβάρας, 2105690436, kepygeias@agiavarvara.gr

Ηρακλείου 20, ΚΕΦΑ, Πλατεία Μακρυγιάννη