Επιστολή Μίχου για τις Τράπεζες που κλείνουν, μετά την επίσημη ανακοίνωσή τους για λουκέτο…

Μετά την έντονη φημολογία τις τελευταίες εβδομάδες και τις επίσημες πλέον ανακοινώσεις, να κλείσουν δύο ακόμα Τράπεζες στην πόλη μας, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (οι τελευταίες εναπομείναντες) και τα δημοσιεύματά μας τα οποία σχολιάστηκαν από συμπολίτες μας, με μελανά λόγια για το λουκέτο που βάζουν, ο Δήμαρχος κ. Μίχος έστειλε επιστολή στον Υπ. Οικονομικών για το θέμα αυτό, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020…

Έχουμε την εντύπωση πως άργησε πολύ η αποστολή της επιστολής, αφού οι φήμες ήταν έντονες εδώ και καιρό, όπως και δημοσιεύματά μας που αφορούσαν αυτό το θέμα.

Τότε έπρεπε να υπάρξει αντίδραση από το Δήμο, με τις πρώτες φήμες και όχι μετά την επίσημη ανακοίνωση του κλεισίματος των υποκαταστημάτων στην πόλη μας.

Ας ελπίσουμε πως θα διαψευστούμε και πως θα υπάρξει αναστροφή και ακύρωση των αποφάσεων των τραπεζιτών, μετά την επιστολή του Δημάρχου.

Σημειώνουμε πως υπάρχει αντίδραση εργαζομένων για το κλείσιμο της ΕΘΝΙΚΗΣ και πως το ακίνητο στο οποίο στεγάζεται η ΠΕΙΡΑΙΩΣ, είναι ιδιοκτησία της. Πράγματα που δεν αναφέρει ο Δήμαρχος στην επιστολή του.

Στη συνέχεια παραθέτουμε την επιστολή του δημάρχου της πόλης μας κ. Λάμπρου Μίχου, η οποία επαναλαμβάνουμε ακόμα μία φορά, άργησε κατά την άποψή μας, να σταλεί στους αρμόδιους.