Ο Καλογερής λύτρωσε την Αγία Ελεούσα

Σπουδαία νίκη εντός έδρας πέτυχε η Αγία Ελεούσα κόντρα στο Χαλάνδρι με 2-1 και εδραιώθηκε στον βαθμολογικό πίνακα. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό κυρίως στο πρώτο μέρος ενώ προς το τέλος του παιχνιδιού υπήρχε ιδιαίτερη σασπένς. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 28′ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Καρακάσης έπειτα από ανατροπή του Χρυσούλη στον Μπακέα. Όμως, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν τέσσερα λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο και σκόρερ από τα έντεκα βήματα τον Ρούσσο, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι από τον Χαλβατζή.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε φάσεις αλλά τα τελευταία λεπτά ήταν καθοριστικά. Στο 87′ ο Βακερλής κάνει την επέμβαση του αγώνα στη γωνία του σε σουτ του Ρούσσου και ένα λεπτό αργότερα ο Μουστάκης κάνει γύρισμα στη περιοχή, η άμυνα των πρασίνων αδρανεί και ο Καλογερής λυτρώνει με σουτ τους κυανόλευκους. Στις καθυστερήσεις, ο Καρακάσης παραλίγο να ισοφαρίσει σε 2-2 αλλά η μπάλα κόντραρε στο τείχος μετά από εκτέλεση φάουλ, κατέληξε στο δοκάρι και ο Βασίλης Μιχελής έδιωξε σε κόρνερ.

Τέλος, με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο προπονητής της Αγίας Ελεούσας, Αλβέρτος Παπαδάκης, είχε έντονο διάλογο με τον αμυντικό των φιλοξενούμενων Χαλβατζή με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και τον διαιτητή Ευαγγέλου να αποβάλει του Γενικό Αρχηγό των κυανόλευκων Τσουκαλά αλλά και τον βοηθό προπονητή του Χαλανδρίου, Δημήτρη Ζυγούρη.

Αγία Ελεούσα (Α.Παπαδάκης): Ζούκας, Σαρλάς, Μιχελής Β., Πλακάς, Μιχελής Κ., Τσολάκογλου (79′ Νικολάου), Κακαβάς, Χρυσούλης, Ναζλίδης (46′ Καλογέρης, Φιλιππίδης (64′ Μουστάκης), Ρούσσος.

Χαλάνδρι (Η.Ρόππας): Βακερλής, Λαζάρου, Παπαδόπουλος, Χαλβατζής, Καρακάσης, Μπακέας, Λουκάς, Γεωργουδάκης, Λειβαρτζινός (75′ Καλογήρου), Σπανός, Σκούμας (66′ Μέρτης).

πηγή:stoplekto.gr