Προοδευτική » Μεταφέρθηκε το ΚΕΠ Υγείας από την οδό Σερίφου, στο ΚΕΦΑ της οδού Ηρακλείου

Μεταφέρθηκε το ΚΕΠ Υγείας από την οδό Σερίφου, στο ΚΕΦΑ της οδού Ηρακλείου

Μεταφέρθηκε χωρίς ιδιαίτερη ενημέρωση προς τους κατοίκους της πόλης μας, το ΚΕΠ Υγείας, που λειτουργούσε στην οδό Σερίφου 2 και Γούναρη.

Στο ισόγειο του κτηρίου στο οποίο στεγάζεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη, το ΚΕΠ Υγείας ξεκίνησε τη λειτουργία του επί Δημαρχίας Καπλάνη και την πρωτοβουλία του τότε Αντιδημάρχου της πόλης μας και νυν Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεωτσάκου.

Αρκετοί συμπολίτες μας το είχαν μάθει και είχαν παρακολουθήσει εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και συζητήσεις πάνω σε θέματα υγείας και πρόσληψης, με την ακούραστη συντονίστρια του Κέντρου κ. Αθανασία Μιγδάκη.

Το ΚΕΠ Υγείας μεταφέρθηκε στην οδό Ηρακλείου στο ακίνητο που φιλοξενείται το ΚΕΦΑ.

Στον χώρο επί της Σερίφου θα στεγαστούν οι διοικητικές υπηρεσίες της Δραματικής Σχολής του Δήμου μας, όπως μας πληροφόρησαν.

Με την ευκαιρία η Δραματική Σχολή παραμένει “Ανώτερη” και τα πτυχία που θα λαμβάνουν τα άτομα που παρακολουθούν τα διάφορα τμήματά της, θα είναι επίσημα και αναγνωρισμένα από το υπ. Παιδείας και του Πολιτισμού, όπως γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια;

Did you like this? Share it:

© 2020 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!