Το πρώτο Γυμνάσιο προς Γονείς, Καθηγητές και Μαθητές

Από την σελίδα του 1GAV NEWS (1o Gymnasio Agias Varvaras Newshttps:/ /www.facebook.com/1GAVNews?ref=hl
ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ :
Είμαι σίγουρος ότι την Δευτέρα σε ΟΛΑ σπίτια το κύριο θέμα συζήτησης είναι τα αποτελέσματα των ελέγχων του Α Τριμήνου. Ο ένας Γονέας φωνάζει γιατί ο γιός του πήρε 13 αντί για 14, ο άλλος διαμαρτύρεται περισσότερο στην κόρη του γιατί πήρε 19,6 και όχι 19,7 και όλοι μαζί τα έχουν με κάποιον καθηγητή που αδίκησε το παιδί του! 

1.ΓΟΝΕΙΣ αφήστε λίγο την βαθμοθηρία και τις φωνές και ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ, αντί να τα μειώνετε. Δεν είναι πολύ καλύτερος ο μαθητής του 19.2 από τον μαθητή του 18.6. Κάποιοι άλλοι γονείς, αφήστε τις μικροπρέπειες… Δεν είναι καλύτερο το παιδί σας επειδή “έβγαλε” μεγαλύτερο βαθμό από τον διπλανό.

2.ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ κατανοήστε ότι δεν τιμωρούμε τα παιδιά με αυστηρούς βαθμούς, ούτε τα κακομαθαίνουμε με τους μεγάλους. Ιδίως κάποιοι καθηγητές των δευτερευόντων μαθημάτων το έχετε παρακάνει … κάντε και καμιά αυτοκριτική. (δεν αναφέρομαι στο 1ο Γυμνάσιο Αγ.Βαρβάρας μόνο)

3.ΜΑΘΗΤΕΣ το να γίνεις καλός μπορεί να μην θέλει κόπο αλλά μόνο τρόπο, το να γίνεις άριστος όμως θέλει και τα 2!! Μεθαύριο αν θέλεις να πετύχεις σε κάποια ΚΑΛΗ Σχολή θα έχεις να ανταγωνιστείς τους μαθητές ΟΛΗΣ της Xώρας! Όλοι οι μεγάλοι αθλητές ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ συνεχίζουν να γυμνάζονται και ΜΕΤΑ την προπόνηση. Οι NBAers εκτελούν σε μια προπόνηση 2.000 σουτ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας!!! (Όποιος νομίζει ότι είναι εύκολο ας το δοκιμάσει)

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : Ας ρίξουμε άλλη μια ματιά στον σημερινό έλεγχο. Δεξιά των βαθμών υπάρχουν 3 παύλες. (οι θέσεις για τους βαθμούς των επόμενων τριμήνων + γραπτών) Είναι οι ευκαιρίες που έχουμε ΟΛΟΙ για να βελτιώσουμε τα σημερινά αποτελέσματα…