Τάκης Γιαννόπουλος: «Η ομάδα μας έχει κάνει υπερβάσεις»

Αποφασισμένοι να γράψουν τη δική τους … νέα ιστορία με την επιστροφή τους στην Α’ Κατηγορία, αλλά κυρίως τη φυσική τους έδρα τα «Ριμινίτικα» παρουσιάζονται άπαντες στην Αγία Ελεούσα.

Η ιδιαίτερα δημοφιλής ομάδα των δυτικών προαστίων επανήλθε δριμύτερη στη κορυφαία των ερασιτεχνικών κατηγοριών μετά από πέντε χρόνια, ενώ παράλληλα χρειάστηκε να περάσουν 18,5 χρόνια, ώστε να αγωνιστεί εκ νέου σε παιχνίδι πρωταθλήματος! Αυτό συνέβη κόντρα στον Άρη Πετρούπολης τον οποίο και νίκησε με 1-0 για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ κατακτώντας το παρθενικό φετινό της τρίποντο»

Ο Τάκης Γιαννόπουλος συνιστά έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως … σφραγίδα του σωματείου. Ήταν από τους πρωτεργάτες της περυσινής ιστορικής επανόδου των «κυανόλευκων» από το πόστο του προπονητή, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που φόρεσε τον … μανδύα του παράγοντα, αναλαμβάνοντας να φέρει εις πέρας αρκετές και ιδιαίτερες αποστολές.

Ερωτηθείς για το πώς βιώνει ο ίδιος την τωρινή πραγματικότητα, ο Τάκης Γιαννόπουλος τόνισε τα εξής:

«Η ομάδα μας έχει πετύχει υπερβάσεις. Κατάφερε κάτι μοναδικό πέρυσι με την επάνοδο της και τώρα με την επιστροφή της στη φυσική της έδρα τα Ριμινίτικα. Η εφετινή ομάδα έχει κάνει πολύ σπουδαία πράγματα. Έχει αλλάξει όλος ο κορμός, ήρθαν 24-25 καινούριοι ποδοσφαιριστές και με προπονητή τον ιδιαίτερα εργατικό Νίκο Κουνάδη επιχειρεί να παρουσιαστεί πολύ δυνατή στον μαραθώνιο του τρίτου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας.

Σε αυτές στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχουμε αντιμετωπίσει ουσιαστικά τρεις από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος και συγκεκριμένα, τους Αγίους Αναργύρους, τον Άρη Πετρούπολης και τους Τράχωνες (σ.σ. με απολογισμό δύο ήττες εκτός έδρας και νίκη 1-0 εντός με τον Άρη Πετρούπολης) κι έχουμε φανεί πολύ ανταγωνιστικοί.

Το ματς με τον Άρη Πετρούπολης ήταν ιδιαίτερο, λόγω της επιστροφής μας στα «Ριμινίτικα» και θέλαμε να το συνδυάσουμε με νίκη, όπως και συνέβη.

Πάντως λόγω του κορωνοϊού δεν το χαρήκαμε όπως θα θέλαμε, αφού ο κόσμος ήταν γύρω – γύρω και δεν το έζησε από τις εξέδρες. Ευελπιστούμε σε μία καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, αντάξιο του συλλόγου της δυναμικής, αλλά και της ιστορίας της Αγίας Ελεούσας».

Πηγή: Snews.gr – Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 11:00΄ΑΠΕ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΑ ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ

Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε πως την Κυριακή το πρωί στις 11:00΄ η ώρα, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα, η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, υποδέχεται την ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ.