Προοδευτική » Γυαλιά – καρφιά στο Γ΄ Γυμνάσιο – Καταστροφές σε καλοριφέρ – Έκλεψαν προτζέκτορα και χρήματα

Γυαλιά – καρφιά στο Γ΄ Γυμνάσιο – Καταστροφές σε καλοριφέρ – Έκλεψαν προτζέκτορα και χρήματα

Γυαλιά καρφιά έκαναν κατά πάσα πιθανότητα εξωσχολικά άτομα, όπως εικάζεται στους χώρους του Γ΄ Γυμνασίου της πόλης μας.

Πιθανότατα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εισήλθαν σε αυτό και εκτός από τις ζημιές που προκάλεσαν έκλεψαν και μετρητά των μαθητών που μάζευαν για εκδηλώσεις τους.

Έκλεψαν έναν προτζέκτορα επίσης και άλλα έγγραφα.

Έσπασαν τις σωλήνες των σωμάτων του καλοριφέρ και τα νερά έχουν πλημμυρίσει χώρους του σχολείου και τρέχουν έως το προαύλιο.

Δεκάδες βιβλία επιπλέουν επάνω στα νερά και έχουν καταστραφεί, ενώ έσκισαν φωτογραφίες από ταμπλό του πρώτου ορόφου με εργασίες μαθητών.

Κουρτίνες σκίστηκαν και πετάχτηκαν στο πάτωμα και το όλο θέαμα θυμίζει βανδαλισμό σε ανώτατο βαθμό.

Γονείς έχουν συγκεντρωθεί στο προαύλιο του σχολείου και συζητούν με τους καθηγητές, ενώ απ΄ ότι φαίνεται η κατάληψη έληξε και από αύριο εφ΄ όσον αποκατασταθούν οι ζημιές και ολοκληρώσει η Σήμανση που έχει καλεστεί τη δουλειά της, οι μαθητές θα επιστρέψουν στις τάξεις.

Σημειώνουμε πως ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος ενημερώθηκε πως κάτι γίνονταν στο σχολείο το μεσημέρι της Παρασκευής, πήγε στο Γ΄ Γυμνάσιο και έδιωξε εξωσχολικά άτομα που γυρόφερναν σε αυτό.

Για κάθε νεότερο θα σας ενημερώσουμε…

Did you like this? Share it:

© 2020 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!