Πρόσκληση – πρόκληση Γιώργου Καπλάνη προς Λάμπρο Μίχο

Την παρακάτω ανοικτή επιστολή προς το Δήμαρχο κ. Μίχο, ανάρτησε ο π. Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Καπλάνης, καλώντας τον να καλέσει τον φίλο του από το εξωτερικό και να του δείξει τις αλλαγές που έχουν γίνει στην πόλη μας, τον πρώτο χρόνο διοίκησής του.

Η πρόσκληση – πρόκληση του κ. Καπλάνη έχει ως εξής:

“κ. Μίχο,

Γιατί δεν καλείτε πάλι εκείνο τον φίλο σας από τον Καναδά (νομίζω), τώρα που κλείσατε ένα χρόνο δήμαρχος, να του δείξετε τις μεγάλες σας επιτυχίες που κάνανε την πόλη μας πρώτη ξανά;

Να τον κάνετε μια βόλτα στους δρόμους μας.

Γιασεμί μάλλον δεν θα μυρίσει αλλά μια μπόχα από τα φρεάτια θα την “ακούσει”.

Να τον πάτε και στις πλατείες στην κάτω Αγία Βαρβάρα!

Λουλούδια φυτεμένα δεν θα δει, αλλά δυστυχισμένους ναρκομανείς πεσμένους δεξιά κι αριστερά σίγουρα θα δει.

Να μην ξεχάσετε να του δείξετε και τους ζωγραφισμένους κάδους!

Τώρα πως θα τους δει κάτω από τη σαβούρα που τους σκεπάζει, τι να σας πω…

Να μην τον περάσετε μόνο από τα ΕΛΤΑ και δει ο άνθρωπος ότι έκλεψαν μέχρι και το κλιματιστικό μέρα μεσημέρι, γιατί ίσως καταλάβει ότι η ασφάλεια πια στην Αγία Βαρβάρα είναι άγνωστη λέξη…

Κι αν σας ζητήσει να δει την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης “Ι. Καμπανέλλης” και τον δάσκαλο και δημιουργό της Δημήτρη Παπαγιάννη, να τον πάτε στο νέο τόπο που τον αναγκάσατε να πάει!

Α… να μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί τους “δικαιοσυνάτους ομοτράπεζους” σας, για να σας βγάλουν καμία φωτογραφία για τα ωχρωειδή ρεπορτάζ τους… αυτοί μόνο φαντάζονται όσα οι υπόλοιποι δεν βλέπουν!”