Στις αίθουσες των δικαστηρίων το πολιτικό ενδιαφέρον της πόλης μας

Γράφαμε νωρίτερα πως αναβλήθηκε το πρωί σήμερα, η συζήτηση της Αγωγής του κ. Γιάγκα κατά του δημάρχου κ. Μίχου, για τις 7 Ιανουαρίου 2021.

Η αναβολή δόθηκε, μετά από αίτημα της πλευράς Μίχου, επειδή ο συνήγορος του δημάρχου είχε άλλη υπόθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας και δεν μπορούσε να παραβρεθεί, καταθέτοντας και σχετικά έγγραφα, στο προεδρείο.

Η Πρόεδρος τελικά έδωσε την αναβολή που ζήτησε η πλευρά Μίχου, αφού η υπόθεση ήταν πρωτοεισακτέα, όπως πληροφορηθήκαμε, παρά την θέληση της πλευράς Γιάγκα για την εκδίκασή της.

Πάντως το προσεχές διάστημα θα εκδικασθούν αγωγές και μηνύσεις που αφορούν στελέχη της πόλης μας:

ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΜΗΝΥΣΗ ΜΙΧΟΥ ΚΑΤΑ ΡΕΜΠΗ

Υπενθυμίζουμε πως την ερχόμενη Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου εκδικάζεται η μήνυση του Δημάρχου κ. Μίχου κατά του π. υπ. δημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου της πόλης μας, κ. Γιώργου Ρεμπή.

Τη μήνυση έχει καταθέσει ο κ. Δήμαρχος, επειδή ο δεύτερος ανάρτησε στο διαδίκτυο σχόλια που ήταν προσβλητικά και συκοφαντικά για εκείνον, όπως υποστηρίζει στη μήνυσή του.

Τα σχόλια του κ. Ρεμπή αφορούσαν το π. αναψυκτήριο”ΠΑΝΘΕΟΝ”, το “καταυλισμό” Τσιγγάνων στην πόλη μας, το ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα κ.ά.

ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΑΓΩΓΗ ΓΙΑΓΚΑ ΚΑΤΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σημειώνουμε επίσης πως στις 15 Οκτωβρίου πρόκειται να συζητηθεί η αγωγή Γιάγκα κατά του αντιδημάρχου κ. Σωτηρόπουλου, με σχεδόν ίδιο κατηγορητήριο με εκείνο της σημερινής υπόθεσης (Γιάγκα – Μίχου) που αναβλήθηκε, δηλαδή συκοφαντικών χαρακτηρισμών, όπως υποστηρίζει ο κ. Γιάγκας, κατά του προσώπου του, από τον κ. Σωτηρόπουλο.

ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΓΙΑΓΚΑ

Επίσης αναφέρουμε πως υπάρχει και η εκδίκαση της μήνυσης Σωτηρόπουλου κατά Γιάγκα, για την αναφορά του δεύτερου με σχόλια κατά εκείνου, όπως υποστηρίζει ο κ. Αντιδήμαρχος, με αφορμή τον Μαστογραφικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, στα τέλη του 2018, με πρωτοβουλία της παράταξης Γιάγκα.

Έως τώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία εκδίκασης της.