Υπεγράφη συνεργασία Νοσοκομείου – Δήμου την πραγματοποίηση μικροβιολογικών-αιματολογικών εξετάσεων και μοριακού ελέγχου covid-19

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ης Υ.Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ
Γ.Ν.Ν.Π. «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» –
Γ.Ν.Δ.Α. «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: 23/09/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 23/09/2020 στο δημαρχείο της Αγίας Βαρβάρας συνάντηση μεταξύ της αναπληρώτριας διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» κας Φωτεινής Βρύνα και του δημάρχου της Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρου Μίχου.

Η συνάντηση και συμφωνία αφορούσε στην πραγματοποίηση μικροβιολογικών-αιματολογικών εξετάσεων στους εργαζομένους του δήμου Αγίας Βαρβάρας και μοριακού ελέγχου covid-19 όπου υποδεικνύεται καθώς και σε όσους εκπαιδευτικούς της σχολικούς κοινότητας το επιθυμούν, με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας των μαθητών στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, στις περιπτώσεις που είναι αναγκαίο.

Συμφωνήθηκε επίσης στο νοσοκομείο να πραγματοποιούνται οι απαιτούμενες υποχρεωτικές εξετάσεις για παρουσίαση στο στρατό των νέων καθώς κα για την εγγραφή των νέων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Το νοσοκομείο μας και ο δήμος έχουν θέση σε απόλυτη προτεραιότητα τα θέματα προαγωγής της δημόσιας υγείας, πόσο δε μάλλον την παρούσα χρονική περίοδο που η χώρα μας αντιμετωπίζει την πανδημία.

Το Γενικό Νοσοκομείο «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» στέκεται πάντοτε αρωγός και συνοδοιπόρος στις πρωτοβουλίες του δήμου και η συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων είναι άριστη. Στο πλαίσιο αυτής της εδραιωμένης συνεργασίας υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου και της αναπληρώτριας διοικήτριας κας Φωτεινής Βρύνα.