2 – 1 οι Άγιοι Ανάργυροι την ΑΠΕ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α΄ ΕΠΣΑ

Με σκορ 2 – 1 έχασε τον πρώτο της αγώνα, εκτός έδρας η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων από την ομώνυμη ομάδα, στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ ΕΠΣΑ.

Ο αγώνας δεν ήταν από εκείνους που κάποιος θα θυμάται για καιρό, παρά μόνο για το σκορ, αφού και οι δύο ομάδες δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο στο παιχνίδι τους.

Απλά επικράτησε η ποιό έμπειρη γηπεδούχος ομάδα.

Η ΑΠΕ προηγήθηκε στο Β΄ ημίχρονο  με 0 – 1 με γκολ του Αλέξανδρου Μπάκα, αλλά η ομάδα των Αγίων Αναργύρων σημείωσε το νικητήριο τέρμα της στο 88΄.

Βεβαίως το αποτέλεσμα δεν πρέπει να επηρεάσει την ομάδα μας και να συνεχίσει με τον ίδιο ενθουσιασμό και πίστη στη συνέχεια.

ΆΓΙΟΙ ΑΝΆΡΓΥΡΟΙ : Χανιώτης, Παλιούρας (46′ Νυφαδόπουλος), Οικονόμου, Γενίδογαν (71′ Πλεξίδας), Πιπίνης, Κρητικός, Βυζανιάρης (62′ Μανωλιάς), Θεοδωράκης, Καραχάλιος (90+2′ Σταύρου), Κλωνάρης, Λάλα (46′ Κατσίβελας).

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ : Ξυδιάς, Γκαρδιακός, Πουρίκη, Σέχου Γ., Φειδαίος, Καλουδιώτης, Τσαγκάρης, Μαζμανίδης, Διαμαντίδης (62′ Δράμης), Γιαννόπουλος (87′ Κατσικάνταης), Μπάκας (62′ Σέχου Σ.).

Την ερχόμενη αγωνιστική η ΑΠΕ είναι γηπεδούχος και υποδέχεται τον ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΣ.