ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Με έκπληξη αναγνώσαμε δελτίο τύπου της παράταξης «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ», το οποίο επιτίθεται στον σύλλογο μας και τον Πρόεδρο κ. Κώστα Βόσσο.

Παρουσιάζει ως «αδικημένο» τον επικεφαλής της κ. Μιχάλη Γιάγκα, σε ένα κείμενο, του οποίου ο συντάκτης, τον εμφανίζει ως κριτή και τιμητή των πάντων.

Ας, πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, παραθέτοντας ως ακριβώς έχουν τα στοιχεία, προκειμένου να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας και οι φίλοι του σωματείου μας.

Στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, ο Πρόεδρος μας κ. Κώστας Βόσσος συναντήθηκε με τον συμπολίτη μας και επιτυχημένο επιχειρηματία κ. Γεώργιο Παπαμανώλη – Ντόζα, με τον οποίο μάλιστα διατηρεί αγαστή σχέση συνεργασίας, καθώς μετέχουν μαζί στο ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής.

Στην βραχεία, αλλά ουσιαστική συνομιλία τους, ο κ. Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας επέδειξε ουσιαστικό ενδιαφέρον και επιθυμία, λόγω και της καλής προσωπικής τους σχέσης, να συνδράμει χορηγικά την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα μέσω της εταιρείας του ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ, γεγονός που έχει πράξει και κατά το παρελθόν.

Με σεβασμό και στο πλαίσιο ευγενούς ανταπόδοσης, με εκτενές δελτίο τύπου της στην 9 Αυγούστου 2020, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα πρόβαλε δημοσίως ως όφειλε την σύναψη αυτής της χορηγικής συνεργασίας, παραθέτοντας πλήρης παρουσίαση, τόσο της εταιρείας ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ, όσο και το σπουδαίο βιογραφικό του αξιότιμου συμπολίτη μας κ. Γεώργιου Παπαμανώλη – Ντόζα, όπου επεσήμανε και την δραστηριοποίηση του στα κοινά της πόλης μας ως υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με την παράταξη «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ».

Άρα η σχετική συμφωνία επήλθε μεταξύ των κ.κ. Κώστα Βόσσου, Γεώργιου Παπαμανώλη – Ντόζα, χωρίς σε αυτή την πρώτη συνάντηση να λεχθεί κάτι περαιτέρω, και αφορούσε την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και την ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ.

Στο πλαίσιο αυτό και για την τυπική διεκπεραίωση της συμφωνίας, λίγες μέρες αργότερα σε τηλεφωνική συνομιλία, και κατόπιν επιθυμίας του κ. Γεώργιου Παπαμανώλη – Ντόζα, μας έγινε γνωστό από τον ίδιο, ότι αυτή η χορηγική στήριξη του προς την ομάδα μας, θα αφορούσε την προμήθεια εισιτηρίων διαρκείας, με σκοπό να τα διαθέσει όπως θέλει, ως αρχικός κάτοχος.

Ακολούθως σε νέα επαφή, μας γνωστοποιήθηκε ότι τα εισιτήρια διαρκείας, που αφορούσαν την συνεργασία ΑΠΕ Αγία Ελεούσα – ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ (Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας), θα τα παραλάμβανε ο κ. Μιχάλης Γιάγκας.

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ομάδας μας στο γήπεδο Ριμινίτικα της Αγίας Βαρβάρας, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Πρόεδρο κ. Κώστα Βόσσο, παρουσία και άλλων μελών του ΔΣ.

Λειτουργώντας ως ενδιάμεσος και για δικούς του λόγους (… εντυπωσιασμού ή, σκοπιμότητας, ποιος ξέρει…), καθώς υπήρχε η αρχική και μόνη συμφωνία του Προέδρου κ. Κώστα Βόσσου με τον ιδιοκτήτη της ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ κ. Γεώργιο Παπαμανώλη – Ντόζα, ο κ. Γιάγκας παρέλαβε τον αρχικό συμφωνημένο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας (για λογαριασμό του κ. Γεώργιου Παπαμανώλη – Ντόζα / ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ), και σε προτροπή του Προέδρου μας και μελών του ΔΣ για να προμηθευτεί ο ίδιος ή, η παράταξη του, έστω και ένα εισιτήριο… ανέκρουσε πρύμναν… (Ότι εισιτήρια λοιπόν, αφορούσαν τον κ. Γεώργιο Παπαμανώλη – Ντόζα και την ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ – σχετικό δελτίο τύπου αρχικής συμφωνίας την 9η Αυγούστου 2020 – εμείς τα παραδώσαμε).

Δηλαδή, η δημοτική παράταξη «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ», ουδέποτε από εμάς προμηθεύτηκε εισιτήρια, μιας και δεν υπήρχε σχετικό απευθείας ενδιαφέρον.

Ήδη λοιπόν το… «έργο» αντιπαράθεσης του με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και την στοχοποίηση, εν προκειμένω, του Προέδρου μας κ. Κώστα Βόσσου, το είχε διεργασθεί ο επικεφαλής της εν λόγω δημοτικής παράταξης από την αρχή – ακόμη και για την απλή περίπτωση προμήθειας των εισιτηρίων διαρκείας – χωρίς να έχει προηγηθεί καμία συνεργασία μας απευθείας με τον κ. Γιάγκα, ο οποίος ενεμφανίσθη κατά την επίσκεψη του περισσότερο με τον ρόλο του… διαπραγματευτή – για συμφωνία που είχε συναφθεί με άλλο πρόσωπο – παρά με το… προσωπείο του φίλου της ομάδας, που ο ίδιος θέλει να… ευαγγελίζεται!

Και επειδή η… αυλαία σε αυτό το έργο έπρεπε να πέσει εντυπωσιακά, φτάσαμε στο παρόν, όπου την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020, ο κριτής και τιμητής των πάντων στην πόλη μας, μέσω δελτίου τύπου της παράταξης του – του παραρτήματος του δηλαδή – επιτίθεται στο ιστορικό σωματείο μας και τον Πρόεδρο μας κ. Κώστα Βόσσο, με μοναδικό στόχο την προσωπική προβολή του και την δημιουργία εντυπώσεων.

…Φτηνό έργο δηλαδή, που κινείται στα όρια της γραφικότητας!

Όσο αφορά τον τρόπο λειτουργία μας, επειδή ο επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» βιάστηκε και οδηγήθηκε σε λάθος κίνηση με την επίθεση του εναντίον μας (τάχα ήταν η ανυπομονησία του για την δημοσιοποίηση της αγοράς των καρτών διαρκείας του συλλόγου από τον συνδυασμό του…), θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε, ότι εδώ και δύο μήνες, από την ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας, και άλλοι συμπολίτες μας (αυτοδιοικητικά στελέχη και μη) – πολύ πριν τον κ. Γιάγκα – τα έχουν προμηθευτεί, έχουν φωτογραφηθεί – η ίδια διαδικασία αφορά και χορηγικές συνεργασίες – και εν ευθέτω χρόνο – δεν μας πιέζει κανείς, ούτε βγάζει ανακοίνωση εναντίον μας – θα παρουσιαστούν!

Διάθεση εισιτηρίου διαρκείας, και να μας επιβάλλεται και όρος για αναγκαστική δημοσιοποίηση (προβολή), δεν μας έχει τεθεί ακόμη από τους φίλους της ομάδας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ». Ίσως, οι αληθινοί υποστηρικτές μας και φίλοι της ΑΠΕ, έκριναν ότι προέχει η στήριξη τους προς τον σύλλογο και όχι η προβολή τους.

Και θέτουμε το ερώτημα προς τον κ. Γιάγκα, γιατί τέτοια ανυπομονησία;

Ακόμη, και επειδή το δελτίο τύπου της παράταξης ασχολήθηκε επισταμένα με το πρόσωπο του νέου Προέδρου της ΑΠΕ κ. Κώστα Βόσσου, επισημαίνουμε ότι η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ο ιστορικός θεσμός της πόλης μας, δεν έχει αποκλείσει κανέναν και ποτέ, οφείλοντας να υπενθυμίσουμε παράλληλα ότι ο Πρόεδρος του σωματείου μας, σε αυτή την δεύτερη θητεία του στον κορυφαίο θώκο, περιβάλλεται με εμπιστοσύνη από τα μέλη του ΔΣ, όπου κοινός στόχος είναι το καλό της ομάδας και της πόλης.

Κλείνοντας, σχετικά με το γήπεδο, όλοι γνωρίζουμε αυτούς που δεν ήθελαν να γίνει. Μια καινούρια χρονιά έχει μπροστά της η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ φέτος, αγωνιζόμενη στην φυσική της έδρα. Θα έχετε την ευκαιρία να κρίνετε τον κ. Κώστα Βόσσο ως Πρόεδρο, εφόσον προφανώς, δεν θέλετε να θυμάστε, την επίσης, προηγούμενη επιτυχημένη θητεία του, σε πολύ νεαρή ηλικία, όπου είχε οδηγήσει την ΑΠΕ σε άνοδο από την Β΄ στην Α΄ ΕΠΣΑ.

Αυτά για το… παράρτημα μας και σας παρακαλούμε αφήστε την ομάδα εκτός του δικού σας έργου.

Παρέμβαση Γεώργιου Παπαμανώλη – Ντόζα

Η Ανακοίνωση αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ και ο κ. Παπαμανώλης ανάρτησε το παρακάτω σχόλιο:

“Θα ήθελα να σημειώσω, αφού ευχηθώ καλή πορεία στην ομάδα μας, ότι τα χρήματα δόθηκαν, μετά από συνεννόηση, για αγορά εισιτηρίων διαρκείας για λογαριασμό της ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ και την διαχείριση αυτών κατά την βούληση του συνδυασμού μας”.

ΓΙΑΓΚΑΣ: “ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ”

Απευθυνθήκαμε στον κ. Γιάγκα και τον ρωτήσαμε σχετικά με την άποψη του επί της ανακοίνωσης της ΑΠΕ. Ο κ. Γιάγκας μας δήλωσε:

“Κύριε Βαμβακόπουλε η απάντηση στο ερώτημα σας για την ανακοίνωση της ΑΠΕ. Τα έχει πει όλα το δελτίο τύπου της “Δυνατής Πόλης” και το μέλος μας ο κ. Παπαμανώλης. Αυτοδιαψεύδονται και μόνο από το γεγονός ότι στον Αγιασμό κάλεσαν μόνο τη διοίκηση του Δήμου και κανένα συνδυασμό της αντιπολίτευσης.”