“ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”: “Μετατρέπουν την ΑΠΕ σε παράρτημα του κ. Μίχου;”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                         

 18/9/2020

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ «ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ΣΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ κ. ΜΙΧΟΥ;

Η  «ΔΥΝΑΤΗ ΠOΛΗ» σχεδόν κάθε χρόνο προσπαθεί και καταφέρνει με τις δυνάμεις που διαθέτει να ενισχύσει, μέσω χορηγιών, την ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΎΣΑ ανεξάρτητα ποιος είναι στη διοίκηση. Το κάνει για την πρόοδο του αθλητισμού στην Πόλη.

Αυτό έκανε και φέτος. Με χορηγό το μέλος της και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Γιώργο Παπαμανώλη – Ντόζαο επικεφαλής της παράταξης κος Μιχάλης Γιάγκας επισκέφτηκε τα γραφεία της ΑΠΕ και αγόρασε για λογαριασμό της «ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ»  οκτώ (8)  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Σαν επιστέγασμα της ενέργειας βγήκαν οι σχετικές φωτογραφίες, όπως συνηθίζεται.

Πέρασαν από τότε δέκα (10) μέρες χωρίς καμία αναφορά στην ενέργειά μας από τη διοίκηση της ΑΠΕ.  Δεν περιμέναμε να μας ευχαριστήσουν, άλλωστε δεν το κάναμε γι’ αυτό. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Το κάναμε γιατί, ως κοινωνική δύναμη αυτής της πόλης, με συνέπεια συμμετέχουμε σε ότι αφορά και εκφράζει τους συμπολίτες μας. Το κάναμε γιατί θέλουμε με την πράξη μας να ευαισθητοποιήσουμε και άλλους πολίτες να συμμετάσχουν.  Στην ίδια λογική εντάσσονται και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες που αναπτύξαμε κατά καιρούς.

Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια του lockdown, προσφέραμε, ως παράταξη, από το υστέρημά μας και στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας, τρόφιμα για τους άπορους συνδημότες μας και τροφές για τα αδέσποτα ζώα. Δεν είχαν από τη δημοτική αρχή την ευαισθησία να κάνουν έστω μια αναφορά. Αντιθέτως ευχαριστούν κάθε κρατικό λειτουργό που είναι υποχρεωμένος να  κάνει το καθήκον του.

Γνωρίζαμε τις σχέσεις του νέου προέδρου με το δήμαρχο. Δεν γνωρίζαμε όμως ότι υιοθέτησε αμέσως τις ίδιες πρακτικές.  Να αποσιωπήσει την προσφορά μας. Να μην προβάλλεται η συμμετοχή μας στη ζωή της πόλης. Γιατί Η «ΔΥΝΑΤΗ ΠΌΛΗ»  πρέπει να φιμωθεί.

Υπενθυμίζουμε στους αρμόδιους ότι η ομάδα δεν ανήκει στον Δήμο αλλά σε όλη την πόλη και ότι αυτές οι πρακτικές, των διακρίσεων, άφησαν την πόλη και την ομάδα χωρίς γήπεδο για περίπου 20 χρόνια. Τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα.

Παρ’ όλα αυτά, είμαστε κοντά στην ομάδα και της ευχόμαστε Καλή Αγωνιστική Πορεία.

Σημείωση: Τα εισιτήρια διαρκείας θα διανεμηθούν δωρεάν σε δημότες φίλους του αθλήματος που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

ΥΓ. Η φωτογραφία είναι από την αγορά των εισιτηρίων.