Ξεκινάει το πρωτάθλημα Α΄ ΕΠΣΑ – Εκτός η ΑΠΕ με Αγίους Αναργύρους την Κυριακή – Το γήπεδο μας χωρίς άδεια

Με τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων στο γήπεδο του ομώνυμου Δήμου, ξεκινά τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα Α΄ ΕΠΣΑ, η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 16:30΄μ.μ..

Η νεοφώτιστη ιστορική ομάδα της πόλης μας, με νέο προπονητή τον κ. Κουνάδη και με σχεδόν νέο ποδοσφαιρικό ρόστερ όσον αφορά τους αθλητές, ελπίζει στο καλύτερο.

Σημειώνουμε πως ο αριθμός των φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα θα είναι περιορισμένος λόγω των μέτρων και θα εισέρχονται στο γήπεδο κατόπιν θερμομέτρησης. Περισσότερες πληροφορίες στην ΑΠΕ σχετικά.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας είναι γηπεδούχος και υποδέχεται τον ΑΡΗ Πετρούπολης.

Έως σήμερα πάντως το γήπεδο δεν έχει αδειοδοτηθεί και εάν δεν προλάβει να πάρει την άδεια για επισήμους αγώνες, θα αγωνιστεί στο Χαϊδάρι…

Συνεργεία του Δήμου πάντως εχθές Πέμπτη βρίσκονταν στο γήπεδο στα Ριμινίτικα για να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες, όπως απομάκρυνση μπάζων από το χώρο των φιλάθλων, κλείσιμο κενών στην περίφραξη κ.α. τις οποίες είχε υποδείξει η ΕΠΣΑ σε επίσκεψή της στο χώρο πρόσφατα, προκειμένου να επιτρέψει τη διεξαγωγή επισήμων αγώνων.

Με άλλα και λίγα λόγια το Πρωτάθλημα ξεκινάει και το γήπεδο στα Ριμινίτικα ΔΕΝ έχει αδειοδοτηθεί ακόμα!!!