Μιχάλης Πλαστηρας: “Μεγάλος ντόρος προέκυψε μετά τη διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ)”

Δημοσιεύσαμε νωρίτερα σήμερα το πρωί διάφορα σχόλια που αναρτήθηκαν δημόσια στο διαδίκτυο και αφορούσαν τρόφιμα τα οποία διανεμήθηκαν εχθές Τρίτη στο χώρο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ, από το Δήμο στους δικαιούχους ΤΕΒΑ.

Δικαιούχοι υποστηρίζουν πως μεταξύ των τροφίμων υπήρχαν σάπια προϊόντα, ενώ οι ποσότητες ήταν μικρές.

Με αφορμή το παραπάνω ο κ. Μιχάλης Πλαστήρας, μας έστειλε για ανάρτηση κείμενό του, που αφορά το θέμα, συνοδευόμενο και από φωτογραφίες, εκ των οποίων, ορισμένες εξ αυτών δημοσιεύουμε:

“Μεγάλος ντόρος προέκυψε μετά τη διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ). Αφορμή τα κακής ποιότητας προϊόντα, (φρούτα και λαχανικά, σε αποσύνθεση), οι μικρές ποσότητες βασικών αγαθών και που ορισμένοι, δεν πήραν καθόλου, όπως π.χ τυρί, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δικαιούχων. Φυσικά για όλα αυτά υπάρχουν αρμόδιοι που φέρουν την ευθύνη. Δεν είναι δυνατόν να παραλαμβάνουν και να αποθηκεύουν τέτοιου είδους κακής ποιότητας προϊόντα!! Είναι ανήκουστο να τα διανέμουν σε συμπολίτες μας που τα έχουν μεγάλη ανάγκη!! Έπρεπε να ντρέπονται!!!

Εάν διαθέτουν φιλότιμο, έπρεπε από χθες κιόλας να παραιτηθούν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, κάνοντας πρώτα το σωστό, να αποκαταστήσουν τα σάπια φρούτα και λαχανικά με καλής ποιότητας και να τους δώσουν τα αναγκαία αγαθά που δεν πήραν και που τα δικαιούνται!!

Εξάλλου ορισμένοι αντιδήμαρχοι διπλοθεσίτες είναι! Τα “παίρνουν” από δυο μεριές και όχι άδολοι υπηρέτες όπως τους παρουσιάζει ο δήμαρχος!! Δε θα πάθουν τίποτα αν πράξουν για μια φορά το σωστό!!

Αντ’ αυτού όμως βγάλανε συνεργάτες τους, “παπαγαλάκια” για να “κελαηδούν” στις σελίδες όπου υπάρχουν οι μαρτυρίες- καταγγελίες ότι δεν φέρουν καμία ευθύνη!!

Φταίει λέει ο ΑΣΔΑ!

Μπα! Τώρα θυμηθήκατε το φορέα, που ποτέ δεν επικαλεστείκατε στο παρελθόν, όταν καμαρώνατε και βγάζατε φωτογραφίες για τα προφίλ σας στο fb, κατά τη διανομή, όταν όλα ήταν “ρόδινα”, μη δίνοντας όμως τις ακριβείς διευκρινήσεις στους πολίτες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εσείς τα μοιράζετε!!!

Τώρα όμως αποποιείστε τις ευθύνες σας, γιατί;;; Κι όμως φταίτε!!!!

Εσείς δεν τα παραλάβατε;;; Εσείς δεν τα αποθηκεύσατε;;

Εσείς δεν είσασταν που δεν ντραπήκατε να τα μοιράσετε;;;

Να μάθετε να αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας επιτέλους!!!

Μιχάλης Πλαστήρας”