Διαρροή από ΕΥΔΑΠ πλημμυρίζει ακίνητα στην οδό Ζωοδόχου Πηγής

Από το πρωί σήμερα, στις 5:30΄, αγωγός υδάτων έχει σπάσει στην οδό Ζωοδόχου Πηγής και υπάρχει μεγάλη διαρροή νερών.

Τα νερά έχουν εισέλθει σε κατάστημα και οικία του παραπάνω δρόμου, ενώ η πυροσβεστική και η ΕΥΔΑΠ προσπαθούν να μειώσουν τις ζημιές.

Η ΕΥΔΑΠ κλείνει φρεάτια και παροχές ενώ είναι αδύνατο έως τώρα να κλείσουν όλες οι παροχές διότι σε ορισμένες από αυτές υπάρχουν Ι.Χ. παρκαρισμένα από πάνω τους και ψάχνουν να βρουν τους ιδιοκτήτες τους για να τα μετακινήσουν.

Παρών στο σημείο και ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος, ο οποίος ενημερώθηκε για το πρόβλημα των οχημάτων και προσπαθεί να βοηθήσει με την εξεύρεση των ιδιοκτητών.

Δεκάδες κάτοικοι της Ζωοδόχου Πηγής είναι έξω από τα σπίτια τους παρατηρώντας και έτοιμοι να συμβάλλουν σε ότι τους ζητηθεί.

Μόλις γίνει κατορθωτό και κλείσει η ροή των υδάτων από την ΕΥΔΑΠ, θα ακολουθήσει η άντληση των νερών από το κατάστημα και την οικία από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκειμένου να  δουν οι ιδιοκτήτες τους το μέγεθος της ζημιάς που έχουν πάθει.

Σημειώνουμε πως απ΄ ότι δείχνουν οι φωτογραφίες το σημείο της διαρροής είχε πάλι σκαφτεί, άγνωστο για ποιό λόγο, αφού υπάρχει σχετικό μπάλωμα στο οδόστρωμα.