Σιγά – σιγά οι επισκευές στο γήπεδο στα Ριμινίτικα – Στις 7 μ.μ. σήμερα η ΑΠΕ φιλικό με την “ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ”

Από το τελευταίο δημοσίευμά μας την περασμένη εβδομάδα που αφορούσε τις υποδείξεις της ΕΠΣΑ προκειμένου το ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα να πάρει άδεια για επίσημους αγώνες, το μόνο που έχει αλλάξει είναι τα δίκτυα στα γκολ ποστ, τα οποία αντικαταστάθηκαν με καινούργια.

Ο χώρος στον οποίο προβλέπεται η κατασκευή κερκίδας έχει πέτρες ακόμα, οι οποίες πρέπει να απομακρυνθούν, οι τρύπες στα συρματοπλέγματα υπάρχουν, ενώ δεν πληροφορηθήκαμε για την τύχη απινιδωτή και φορείου, απαραίτητα εξαρτήματα για την αδειοδότηση του γηπέδου.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ 

Σήμερα Σάββατο στις 7 μ.μ., η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ δίνει φιλικό αγώνα με την ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Πειραιά, στο γήπεδο στα Ριμινίτικα.

Πρόκειται για δυνατό τεστ της ομάδας μας, αφού οι φιλοξενούμενοι ενισχύθηκαν σημαντικά την περίοδο των μεταγραφών.

Υπάρχει πάντως ο προβληματισμός για το πως θα διεξαχθεί το Β΄ ημίχρονο του αγώνα, αφού σκοτεινιάζει νωρίς πλέον και οι προβολείς του γηπέδου δεν είναι καθ΄ όλα εντάξει, όπως γράφαμε πρόσφατα…

Μεγάλα κομμάτια του αγωνιστικού χώρου δεν φωτίζονται επαρκώς και αυτό δυσκολεύει τις προσπάθειες των αθλητών και τους κουράζει επιπλέον.

Ελπίζουμε στην σύντομη επισκευή τους.