Αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό

Ο προγραμματισμένος για την Κυριακή (30/8, 21:00) τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό αναβάλλεται λόγω κρούσματος κορονοϊού στον Μάξι Λοβέρα.

Κι αυτό γιατί εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Μάξι Λοβέρα. Υπενθυμίζεται ότι θετικοί στον ιό είχαν βρεθεί μέσα στον Αύγουστο από την πλευρά των ερυθρόλευκων τόσο ο Ρούμπεν Σεμέδο, όσο και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Η προβλεπόμενη διαδικασία που ακολουθείται από τον ΕΟΔΥ πέραν της απομόνωσης του κρούσματος είναι η καραντίνα της ομάδας για δύο ημέρες επαναλαμβανόμενα τεστ μέσα σε 48 ώρες. Υπενθυμίζεται ότι η φετινή αγωνιστική χρονικά παρατάθηκε λόγω της πανδημίας και των μεταβολών που έφερε στην εξέλιξη της σεζόν μέχρι 31 Αυγούστου.

Καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες μέχρι το τέλος της σεζόν, μένει να φανεί ποια είναι η λύση που θα δοθεί για τη διεξαγωγή του τελικού. Η Ένωση, της οποίας τα τεστ ήταν αρνητικά, από την πλευρά της ενημέρωσε ότι η αποστολή της ομάδας θα παραμένει στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει αναμένοντας την επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ.

Photo credits: Eurokinissi – πηγή: SPORT 24