Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ παίρνει θέση για το γήπεδο στα Ριμινίτικα, με αφορμή την ανακοίνωση του Καπλάνη

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ

Με αφορμή ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου κ. Γιώργου Καπλάνη, που δημοσιεύτηκε στη διαδικτυακή εφημερίδα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, και στρέφεται κατά της Δημοτικής Αρχής του κ. Λάμπρου Μίχου, κατηγορώντας την για εγκατάλειψη του γηπέδου ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ, οφείλουμε να πάρουμε θέση, στον βαθμό που το θέμα μας αφορά άμεσα

Πρέπει να επισημάνουμε εξαρχής ότι η συνεργασία μας με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρο Μίχο είναι άψογη και η ανταπόκριση του στα αιτήματα της ομάδας είναι άμεση.

Είναι σε όλους γνωστό, όπως φαίνεται από σωρεία δημοσιευμάτων της εποχής, ότι στο θέμα το γηπέδου υπήρχε εξοργιστική και απαράδεκτη στασιμότητα επί πολλά έτη.

Με την ανάληψη της Δημαρχίας από τον κ. Λάμπρο Μίχο και παρά το ξέσπασμα της πανδημίας, τα έργα του γηπέδου ολοκληρώθηκαν, διορθώθηκαν πολλές κακοτεχνίες, αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν τουαλέτες για το κοινό, προστέθηκαν δύο μεγάλα κοντέϊνερ για την αποθήκη και τα γραφεία της ομάδας, αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν οι πάγκοι για τις ομάδες και τους διαιτητές, συνδέθηκε αποχέτευση για το κυλικείο, δημοπρατήθηκε η πλατφόρμα για την τοποθέτηση κερκίδων – δημοπρατήθηκε και η προμήθεια κερκίδων – ετοιμάσθηκε μελέτη για τον φωτισμό, τακτοποιήθηκαν και τακτοποιούνται εκκρεμότητες, διατέθηκε δημοτικός υπάλληλος για την εποπτεία λειτουργίας και φύλαξης, διατέθηκε γυμναστής – προπονητής για τις ακαδημίες, και γενικά είμαστε ευγνώμονες για το έργο που έχει επιτελεστεί το εν λόγω διάστημα, παρά τα γνωστά σε όλους μας προβλήματα.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!