Να δώσουν στη δημοσιότητα Επίσημα έγγραφα για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δήμου (Μίχος – Καπλάνης)

Γράφαμε στις 19 Αυγούστου, πως ο Δήμος μας επιχορηγήθηκε από το υπ. Εσωτερικών με το ποσόν των 390.000 ευρώ για ληξιπρόθεσμες οφειλές του προς τρίτους.

Η αναφορά μας αυτή, έγινε αφορμή οι κ.κ. Καπλάνης και Μίχος να ανταλλάξουν δημόσια επιστολές σχετικά με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δήμου, με τον πρώτο να υποστηρίζει πως ο κ. Μίχος όταν αποχώρησε από το Δημαρχιακό θώκο, άφησε στη διοίκηση Καπλάνη “προίκα” (ληξιπρόθεσμα χρέη) 4.700.000 ευρώ, πράγμα που διέψευσε ο δεύτερος υποστηρίζοντας πως άφησε  στον αντικαταστάτη του 2.200.000 ευρώ μετρητά, αποχωρώντας από το Δήμο.

Βεβαίως ο καθένας από τους δύο υποστηρίζει τη δική του άποψη και αφήνει το λαό να προβληματίζεται για το ποιός από τους δύο έχει δίκαιο.

Για να ξεκαθαρίσει λοιπόν το ζήτημα και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες, ας δώσει ο καθένας από τους παραπάνω, τα σχετικά επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν τα του “λόγου τους το αληθές”.

……………………………

ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ 390.000 ΕΥΡΩ,

ΓΙΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΚΔΟΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΩΝ

ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πάντως ο Δήμος μας την περασμένη Δευτέρα 24 Αυγούστου, πέντε ημέρες από το δημοσίευμά μας, μέσω της Οικονομικής Επιτροπής έκανε δεκτή την επιχορήγηση των 390.000 ευρώ από το υπ. Εσωτερικών, όπως και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας.

Από την Τρίτη 25 Αυγούστου μάλιστα ξεκίνησε την έκδοση ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, σε επιχειρήσεις στις οποίες όφειλε χρηματικά ποσά.