Κρανίου τόπος το υποτιθέμενο “πάρκο σκύλων” στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ”…

Βρεθήκαμε προχθές το πρωί στο υποτιθέμενο “πάρκο σκύλων” στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ” και συζητήσαμε με συμπολίτες μας οι οποίοι είχαν βγάλει τα τετράποδά τους βόλτα σε αυτό.

Ορισμένοι άνοιγαν την πόρτα και άφηναν τους σκύλους τους να τρέξουν ελεύθεροι στο “πάρκο” που δεν διαθέτει όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα καμία παροχή νερού για τα ζωντανά αυτά.

Ο χώρος έχει μετατραπεί σε “κρανίου τόπος” και οι συμπολίτες μας δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από την πολιτική του δήμου στο θέμα αυτών.

Μία κυρία μας ενημέρωσε πως επικοινώνησε με τον Δήμαρχο κ. Μίχο και του μετέφερε τα προβλήματα που υπάρχουν και ζήτησε πληροφορίες σχετικά με  την τοποθέτηση ταϊστρών και ποτιστρών για τα αδέσποτα και για την παροχή τροφών σε φιλοζωικά Σωματεία της πόλης μας, για τα αδέσποτα τετράποδα όπως επίσης και για το καταφύγιο ζώων.

Σημειώνουμε πως ο Δήμος έχει λάβει επιδότηση για τα παραπάνω ύψους 5.000 ευρώ, εκτός του καταφύγιου που δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον, σύμφωνα με την καταγγελία του Δημ. Συμβούλου κ. Μιχάλη Γιάγκα .

Μάλιστα η συμπολίτισσά μας, μας έθεσε και εμάς ρητορικά ερωτήματα, που οι απαντήσεις τους ήταν αυτονόητες.

Ο Δήμος καλά θα κάνει να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία που έχουν να κάνουν με την επιδότηση που έλαβε και να δούμε στο δήμο μας καμία ποτίστρα και ταΐστρα σε δημόσιους χώρους για τα αδέσποτα που τριγυρνάνε διψασμένα και πεινασμένα, πριν να έχουμε εισβολή των τετράποδων σε αυλές ψάχνοντας για τροφή, με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο…