Κόντρα με την ομάδα Κ19 του Απόλλωνα, την Κυριακή η ΑΠΕ – Τραυματισμός Παπαδόπουλου

Δυνατό τεστ θα δώσει η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ την Κυριακή το απόγευμα στις 6:30΄, κόντρα στην ομάδα Κ19 του Απόλλωνα, στα πλαίσια της προετοιμασίας της, εν όψει του πρωταθλήματος που ξεκινά καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η ΑΠΕ έχει δώσει δύο ακόμα φιλικούς αγώνες, τον πρώτο στους Αγίους Αναργύρους με την ομώνυμη ομάδα χάνοντας άδικα με αμφισβητούμενο πέναλτυ και σκορ 1 – 0.

Στον δεύτερο επίσης εκτός έδρας παιχνίδι της η ΑΠΕ αναδείχτηκε ισόπαλη με την Αγία Παρασκευή με σκορ 2 – 2.

Τα στοιχεία που έχει δείξει η ομάδα είναι θετικά, ενώ οι δέκα έξη νέες παρουσίες στην ομάδα σιγά – σιγά ενσωματώνονται υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Νίκου Κουνάδη.

Οι φωτογραφίες είναι από την χθεσινοβραδυνή προπόνηση της ομάδας μας και είναι φανερό το πρόβλημα με τους προβολείς του γηπέδου.

Πολλοί από τους προβολείς είναι καμένοι ή εκτός λειτουργίας και μεγάλα κομμάτια του αγωνιστικού χώρου είναι σκοτεινά.

Παρόντες στις προπονήσεις και οι δύο Γενικοί Αρχηγοί της, παλαιές δόξες της ομάδας Χρήστος Τσουκαλάς και Δημήτρης Σπυρόπουλος.

Πάντως το καλό κλίμα της ομάδας χάλασε με αφορμή τον σοβαρό όπως πληροφορηθήκαμε τραυματισμό του αμυντικού – μέσου της ομάδας, Γιάννη Παπαδόπουλου, στην διάρκεια της προχθεσινής προπόνησης της ομάδας.

Οι πρώτες ενδείξεις μιλάνε για τραυματισμό στους εμπρόσθιους χιαστούς και πιθανώς μηνίσκο.

Ακόμα δεν είναι εξακριβωμένο όμως το μέγεθος του τραυματισμού του εξαιρετικού αθλητή της ομάδας και όλοι εύχονται τα καλύτερα γιαυτόν.