ΕΠΣΑ: Για να πάρει άδεια το γήπεδο στα Ριμινίτικα, πρέπει να γίνουν ορισμένες εργασίες…

Δεν θα πάρει άδεια το ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα για επίσημους αγώνες, εξαιτίας λίγων λεπτομερειών, τις οποίες εμείς σαν εφημερίδα είχαμε επισημάνει στο πρόσφατο παρελθόν πως έπρεπε να είχαν ρυθμιστεί, αλλά δεν εισακουστήκαμε.

Επιτροπή της ΕΠΣΑ που επισκέφτηκε το ποδοσφαιρικό γήπεδο πρόσφατα υπέδειξε στους αρμόδιους τις ελλείψεις και τους ενημέρωσε πως θα επισκεφτεί το γήπεδο στις αρχές Σεπτέμβρη με την ελπίδα πως αυτές θα έχουν διευθετηθεί για να δώσει την επίσημη άδεια που απαιτείται.

Πρόκειται για την προμήθεια ενός απινιδωτή που είναι υποχρεωτικός, ενός φορείου και από πλευράς επισκευών το κλείσιμο διάφορων τρυπών στην περίφραξη, την αντικατάσταση των σπασμένων “τηλεφώνων” στις ντουζιέρες, την αντικατάσταση των δικτύων στα τέρματα και την απομάκρυνση από το χώρο των φιλάθλων (κερκίδων) αντικειμένων, που δύνανται να εκτοξευθούν εντός του αγωνιστικού χώρου, όπως πέτρες και άλλα.

Η ΑΠΕ ελπίζει πως ο Δήμος θα κινηθεί και θα καλύψει αυτές τις ατέλειες, ενώ παράλληλα έκανε αίτηση και στο Δήμο Χαϊδαρίου για τη χρήση του γηπέδου του, ως δεύτερη έδρα.

Σε περίπτωση πάντως που ξεκινήσει το πρωτάθλημα, στα τέλη Σεπτέμβρη και δεν έχει αδειοδοτηθεί το δικό μας στα Ριμινίτικα, η ΑΠΕ θα παίζει στο γειτονικό μας δήμο, όταν είναι γηπεδούχος.

Σημειώνουμε πάντως πως ανοίχτηκε πόρτα στο κιγκλίδωμα, όπως σημειώναμε σε πρόσφατο δημοσίευμά μας, ότι χρειάζονταν, για να επικοινωνούν τα αποδυτήρια με το λυόμενο που τοποθετήθηκε πρόσφατα και θα χρησιμοποιείται για γραφεία, ενώ πρέπει να τοποθετηθεί περίφραξη πέριξ αυτού.