Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του The Bachelor – Ο συμπολίτης μας Παναγιώτης Βασιλάκος


Οι αποκαλύψεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν πέφτουν βροχή, όσο πλησιάζουμε στον Σεπτέμβριο. Το The Bachelor που φιλοδοξεί να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης για τον Alpha, έχει και επισήμως τον εργένη του.

Το ριάλιτι αγάπης του Alpha, αναζητούσε έναν άνδρα να γίνει το μήλον της έριδος για τις διαγωνιζόμενες, σε ένα πρόγραμμα που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην Αμερική. Το τρέιλερ λοιπόν του Alpha ήρθε το βράδυ της Δευτέρας να αποκαλύψει την ταυτότητα του The Bachelor.

Εδώ και κάποιες ημέρες, το τρέιλερ του Alpha για τον The Bachelor δεν έδειχνε το πρόσωπο του άνδρα που θα αποτελέσει τον πυρήνα του ριάλιτι.

Ανάμεσα στις χώρες όπου έχει προβληθεί, συμπεριλαμβάνονται η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Κροατία, το Ισραήλ και η Πολωνία και τώρα και η Ελλάδα, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι λοιπόν η επιλογή του Alpha για τον πρώτο Έλληνα Bachelor.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι 30 ετών με καταγωγή από τη Μάνη, γιός του Δημοτικού Συμβούλου της πόλης μας Θεόδωρου,  πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας ενώ του αρέσει να ασχολείται με τη γυμναστική, το μοντελισμό, την κατάδυση και την πυγμαχία.

Ασχολήθηκε από μικρός με το ποδόσφαιρο και σημαντικό γεγονός της ζωής του, θεωρεί την επιλογή του από τις ακαδημίες της SPORTING Λισαβόνας στα 17 του χρόνια. Έπαιξε επαγγελματικά μέχρι τα 26 του χρόνια και σήμερα κύρια ασχολία του είναι οι αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πηγή: iefimerida.gr