Βασίλης Γκιτάκος: “…Το να χαίρεστε με την καταστροφή των “άλλων” σας χαρακτηρίζει ως…. “ανθρώπους”


Από “βλακοδέστατες” αναλύσεις και πηχυαίους τίτλους εντυπωσιασμού μας έχουν χορτάσει οι επικίνδυνοι. Η απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης που ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη, έκρινε ως “απαράδεκτη” την προσφυγή των 27 εργαζομένων, γιατί η απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Αγ. Βαρβάρας δεν έχει εκτελεστικό χαρακτήρα.

Δεν μπήκε καν στην διαδικασία εξέτασης της νομιμότητας της απόφασης της οικονομικής επιτροπής, γι’ αυτό ας σταματήσει η δημοτική αρχή του κ. Μίχου τους πρώιμους πανηγυρισμούς εντυπωσιασμού σε βάρος των εργαζομένων, των οικογενειών τους και όλων των φορέων της πόλης που στέκονται αλληλέγγυοι στον αγώνα τους. Καλά θα κάνουν να συμβουλεύονται και κανέναν δικηγόρο, αν έχουν στην παράταξή τους….!

Οι επικοινωνιακές “ζητωκραυγές” δεν ρίχνουν το ηθικό των εργαζομένων που παλεύουν για την εργασία τους και την επιβίωση των οικογενειών τους. Αντίθετα τους δυναμώνουν στην μάχη για εργασία και ζωή με αξιοπρέπεια που θέλετε να τους στερήσετε. “ραντεβού στους δρόμους και στις πλατείες”.

Υ.Γ. Εκτός από τις επιλεκτικές “μονιμοποιήσεις” και τον διαχωρισμό των εργαζομένων σε “δικούς σας” και σε “άλλους”, το να χαίρεστε με την καταστροφή των “άλλων” σας χαρακτηρίζει ως…. “ανθρώπους”.

Βασίλης Γκιτάκος