Δήλωση του Αντιδημάρχου κ. Κολιάκου, σχετικά με το 5ο Δημοτικό Σχολείο

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Κου ΚΟΛΙΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αγία Βαρβάρα 22/11/2014

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

Μετά το γνωστό σε όλους μας πλέον ατυχές γεγονός της πτώσης σοβάδων στην αίθουσα της Ε1 τάξης στον δεύτερο όροφο του 5ου Δημοτικού Σχολείου, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν από την πρώτη στιγμή στην επίλυση του έκτακτου αυτού προβλήματος.

Με εντολή του Δημάρχου μας, τα συνεργεία του Δήμου εργάζονται καθημερινά και ακατάπαυστα, υπερβάλλοντας τους εαυτούς τους , ακλουθώντας τις οδηγίες των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Η Ένωση γονέων καθώς και ο Σύλλογος γονέων του 5ου Δημοτικού, εστάθησαν στο ύψος των περιστάσεων και με την θετική και ώριμη αντιμετώπιση του προβλήματος, συνέβαλαν ουσιαστικά στην επίλυσή του.

Ο Διευθυντής του σχολείου συνεπικουρούμενος από όλους τους δασκάλους, συμμετείχαν ενεργά στην υποβοήθηση του έργου των συνεργείων, εργαζόμενοι και αυτοί με ζήλο και επιμονή, για την συντομότερη περάτωση των εργασιών.

Η εθελοντική προσφορά γονέων καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών, ήταν συγκινητική.

Στόχος μας είναι η περάτωση των εργασιών την 24/11/2014, ώστε την 25/11/2014 να γίνει γενική καθαριότητα σε όλες τις αίθουσες και από την 26/11/2014 , τα παιδιά μας να επιστρέψουν στα θρανία.

Ο κοινός μας αγώνας συνεχίζεται σε καθημερινή βάση, ώστε τα προβλήματα στα σχολεία μας να ελαχιστοποιηθούν. Το οφείλουμε στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Σ’ αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.