Ο Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας, ενεργός υποστηρικτής της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ


Μεγαλωμένος με τα ιδεώδη της πόλης μας, το άξιο τέκνο της Αγίας Βαρβάρας, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κ. Γεώργιος – Παπαμανώλης Ντόζας, μπορεί να δρα επαγγελματικά εκτός τειχών, αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν παρακολουθεί, δεν παρατηρεί και δεν βοηθά υγιείς καταστάσεις και δρώμενα στην… «Σάντα».

Μάλιστα, έχοντας γαλουχηθεί με τις αξίες του αθλητισμού ως συνιδρυτής και ως αθλητής της πάλαι ποτέ κραταιά ομάδας χαντ – μπολ του Νικηφόρου Αγίας Βαρβάρας, ο Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας, γνωρίζει άριστα το κοινωνικό αυτό γεγονός, όπως και τι εστί ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Σε αυτή τη νέα λοιπόν προσπάθεια της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, με μπροστάρη τον νεαρό Πρόεδρο, συμπολίτη μας κ. Κώστα Βόσσο, όπου ο σύλλογος επανέρχεται μετά από τρία (3) χρόνια στο υψηλό απαιτήσεων πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2020-2021, ο κ. Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας και η εταιρεία του ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ, βρίσκονται πάλι δίπλα στον ιστορικό σύλλογο μας και τον στηρίζουν έμπρακτα.

Ο Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας, όπως και επί διοίκησης Γρηγόρη Μαγαλιού την τελευταία τριετία, συνεχίζει να είναι ενεργά κοντά στην ΑΠΕ, καθώς ο γνωστός συμπολίτης μας πριν από λίγες μέρες συναντήθηκε με τον νέο Πρόεδρο κ. Βόσσο, και για το τυπικό ανανέωσαν την στενή συνεργασία των δύο πλευρών.

Στην συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες, συζήτησαν για τα δρώμενα στην ομάδα, ο κ. Βόσσος ανέλυσε επισταμένα την φιλοσοφία του σωματείου για τη νέα σεζόν και ευχαρίστησε τον κ. Παπαμανώλη – Ντόζα για την στήριξη του.

(Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο Πρόεδρος της ΑΠΕ κ. Κώστας Βόσσος και δεξιά ο κ. Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας)

Αξίζει να σημειώσουμε ότι Βόσσος και Παπαμανώλης – Ντόζας, συνεργάζονται και σε άλλον τομέα, καθώς συνυπάρχουν στο ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής, όπου ο Πρόεδρος της ΑΠΕ κατέχει το πόστο του Β΄ Αντιπροέδρου, ενώ ο κ. Παπαμανώλης – Ντόζας εκτελεί χρέη Γενικού Γραμματέα.

Ο κ. Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας είναι δραστήριος και ενεργός πολίτης της Αγίας Βαρβάρας, καθώς πέρα από στην στήριξη του σε δομές, συλλόγους και φορείς, ασχολείται και με το αυτοδιοικητικό κομμάτι, όπου μάλιστα στις τελευταίες δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2014 και του 2019, υπήρξε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» του επικεφαλής κ. Μιχάλη Γιάγκα.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ

Η ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ, με έδρα τον Πειραιά και Πρόεδρο – Διευθύνων Σύμβουλο τον κ. Γεώργιο Παπαμανώλη – Ντόζα, ιδρύθηκε το 1982 και είναι η πρωτοπόρος κατασκευάστρια υλικών B-15 Κλάσης στην Ελλάδα.

Η εταιρεία απαρτίζεται από μία ομάδα έμπειρων Ναυπηγών, Μηχανικών και Σχεδιαστών. Η ομάδα αυτή συνέλαβε και ανέπτυξε ένα σύστημα ακαύστων υλικών (Panels, Πόρτες, Οροφές και τα αντίστοιχα προφίλ τους).

Με την πάροδο του χρόνου η ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ έγινε ανταγωνιστική και τα στελέχη της απέκτησαν εμπειρία και σε άλλους τομείς της Ναυτικής Τεχνολογίας, όπως κατασκευή και σχεδιασμό σε κρουαζιερόπλοια και βαριές κατασκευές (σε ξηρά και θάλασσα).

Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στον Πειραιά, το κέντρο δραστηριοτήτων της ναυτιλίας της χώρας μας.

Η ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ παρέχει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στους παρακάτω τομείς, στη ναυτιλία και την ξηρά: ΧΩΡΟΙ ΕΝΔΙΑΙΤΗΣΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ / ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΛΟΙΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΛΟΙΩΝ, ΜΕΤΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ / ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΟΙΩΝ.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί επίσης να αναλάβει ως τεχνικός σύμβουλος για λογαριασμό των Πλοιοκτητών, για τη μελέτη, τις προδιαγραφές του πλοίου, την κατασκευή, τις επιθεωρήσεις, την οργάνωση και το σχεδιασμό. Η ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ μπορεί ακόμα να αναλάβει την εσωτερική διακόσμηση, τα δίκτυα κ.α.

Το συνέδριο για την ασφάλεια της ζωής στη θάλασσα (Safety of Life at Sea -SOLAS) το 1974 έθεσε σε ισχύ νέα και πολύ αυστηρά standard για τα πυράντοχα υλικά που θα χρησιμοποιούνται στις κατασκευές ή μετασκευές των πλοίων.

Για το σκοπό αυτό η ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ σχεδίασε το δικό της σύστημα για Panels, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της SOLAS, καθώς και όλες τις αναθεωρήσεις της. Το σύστημα της ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ – το οποίο είναι δικής της πατέντα – έχει περάσει με επιτυχία από έλεγχο από διεθνείς οργανισμούς, οι οποίοι μάλιστα είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι και είναι εγκεκριμένο από όλους τους κορυφαίους νηογνώμονες.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, το σύστημα της ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ παρέχει υψηλή πιστότητα και ποιότητα. Το ίδιο σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εμπορική χρήση στην ξηρά, καθώς είναι πλήρως συμμορφωμένο με τους διεθνείς κανονισμούς.

Λόγω του ότι η ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ αναπτυσσόταν ταχύτατα, οι εγκαταστάσεις τις μεταφέρθηκαν σε ένα καινούργιο, ιδιόκτητο, εργοστάσιο, με καινούργιο και πλήρως αυτόματο εξοπλισμό, προκειμένου η εταιρεία να μπορεί επιτυχημένα να ανταπεξέλθει στο διεθνή ανταγωνισμό.

Το εργοστάσιο της ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ, το οποίο βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) της Μάνδρας Αττικής, έχει τη δυνατότητα να παράγει 4.000m2 την ημέρα, κάτω από την επιστημονική επίβλεψη των μηχανικών μας.