Συνεχίζονται οι εργασίες στο λυόμενο στο γήπεδο στα Ριμινίτικα- Το συρματόπλεγμα σχισμένο στις πόρτες

Συνεχίστηκε εχθές Πέμπτη, ο καλλωπισμός του κοντέϊνερ που τοποθετήθηκε στο χώρο του ποδοσφαιρικού γηπέδου στα Ριμινίτικα με το εξωτερικό βάψιμό του, ενώ γίνονται και διάφορες άλλες εργασίες.

Σημειώνουμε πως το συρματόπλεγμα σε δύο πόρτες με λουκέτο έχει παραβιαστεί και θέλει επισκευή, για να πάρει άδεια το γήπεδο, όπως και διάφορες μικροεπισκευές και λεπτομέρειες.

Όσον αφορά το λυόμενο, σημειώνουμε πως πρέπει να δημιουργηθεί πρόσβαση σε αυτό με τα υπόλοιπα κτίσματα, με το άνοιγμα κάποιας πόρτας, στο κάγκελο πιθανότατα, το οποίο οριοθετεί το χώρο των φιλάθλων από εκείνο του γηπέδου (υπηρεσίες, γραφεία, αποδυτήρια κλπ.) ή επιπλέον κατασκευής κιγκλιδώματος.

Επίσης διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας, τις οποίες καταγράψαμε από την πρώτη ημέρα τοποθέτησης του κοντέϊνερ, στο συγκεκριμένο σημείο, για την ασφάλεια του, όσον αφορά την σταθερότητα του εδάφους και το βάρος της κατασκευής.

Φουλάρουν λοιπόν οι μηχανές για να ολοκληρωθεί το γήπεδο, του οποίου η ανακατασκευή ξεκίνησε πριν δύο χρόνια και χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής, επί Δούρου και θα ολοκληρωθεί με τη χρηματοδότηση για την κατασκευή κερκίδας, από το υπ. Εσωτερικών, εντός του έτους, εάν πάνε όλα καλά…