Λίγες λεπτομέρειες και το γήπεδο στα Ριμινίτικα, έτοιμο για αδειοδότηση, επισήμων αγώνων…

Θεωρείται βέβαιο πως το ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα θα είναι η αγωνιστική έδρα της ομάδας της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021.

Λίγες λεπτομέρειες απομένουν για να ετοιμαστεί καθόλα το γήπεδο και η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΑ να δώσει την απαραίτητη άδεια για επίσημους αγώνες.

Παλαιότερα γράφαμε σχετικά με τα προβλήματα που κατά περιόδους προκαλούνται στους προβολείς από την υπερθέρμανση των μετασχηματιστών.

Δεν γνωρίζουμε εάν έγινε κάποια επισκευή σε αυτούς, αλλά και με γυμνό μάτι φαίνεται να χρειάζεται κάποια επίσκεψη από τους ηλεκτρολόγους του Δήμου.

Ένας από αυτούς γεμίζει νερά και οι σκουριές φαίνονται από μακρυά στο εσωτερικό του προβολέα, που σίγουρα θα προκαλεί βραχυκύκλωμα κάθε που θα σηκώνεται ο διακόπτης.

Επίσης παρ΄ ότι υπάρχουν λουκέτα στις πόρτες προς το γήπεδο γενικά και τον αγωνιστικό χώρο ιδιαίτερα, τα συρματοπλέγματα έχουν παραμεριστεί και μόνο τα λουκέτα είναι στη θέση τους…

Σημειώνουμε επίσης πως το λυόμενο που τοποθετήθηκε στο χώρο,  δεν έχει κάποια πρόσβαση με το υπόλοιπο κτιριακό συγκρότημα του γηπέδου και υπάρχει ο προβληματισμός για το πως θα επικοινωνούν μεταξύ τους.

Φανταζόμαστε πως πρέπει να ανοιχτεί κάποια πόρτα στο κιγκλίδωμα, αλλιώς δεν θα είναι εύκολη η χρήση του.

Με την ευκαιρία σημειώνουμε πως έχουν γίνει κάποιες εργασίες στα πατώματα κυρίως και έχει καθαριστεί.

Ας ελπίσουμε πως οι τελευταίες λεπτομέρειες θα ολοκληρωθούν και θα μπει η σφραγίδα στο έγγραφο αδειοδότησης του γηπέδου για επίσημους αγώνες.