Περισσότερη προσοχή στις επίσημες ανακοινώσεις και Δελτία Τύπου του Δήμου…

Δεν είναι η πρώτη φορά, ελπίζουμε όμως να μη συνεχιστεί για πολύ, η ανάρτηση ανακοινώσεων στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου, με λανθασμένες ή μισές πληροφορίες, που αντί να ενημερώνουν τον κόσμο, τον μπερδεύουν.

Ιδιαίτερα ανακοινώσεις και ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ που αφορούν σοβαρά θέματα ή έχουν να κάνουν ακόμα και με την υγεία των συμπολιτών μας, τότε οι συντάκτες αυτών των κειμένων, οφείλουν να είναι περισσότερο προσεκτικοί.

Ο λόγος για τις δύο τελευταίες ανακοινώσεις του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, οι οποίες “ενημέρωναν” τους πολίτες για τους κλιματιζόμενους χώρους του Δήμου, σε περίπτωση καύσωνα.

Η μία αναρτήθηκε την Παρασκευή 31 ΙΟΥΛΙΟΥ και ενημέρωνε για την “αυριανή” ημέρα Παρασκευή 31 Ιουλίου, έχοντας τέλος και ημερομηνία επιστολής 02 – 7 – 2020!!!

Η δεύτερη αναρτήθηκε επίσης την Παρασκευή 31 ΙΟΥΛΙΟΥ και ενημέρωνε για σήμερα Σάββατο 1 Αυγούστου, έχοντας σωστές τις ημερομηνίες, αλλά καμία αναφορά για το ποιοι είναι οι κλιματιζόμενοι χώροι.

Θέλουμε να ελπίζουμε πως στο μέλλον θα υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή στις αναρτήσεις, για να μην  υπενθυμίσουμε τι λέει ο Δήμαρχος κ. Μίχος για την εφημερίδα μας και τις ημερομηνίες…