Ο Επαμεινώνδας Χύτας στην ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ


Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον Επαμεινώνδα Χύτα για τη νέα σεζόν 2020-2021 στην Β΄ ΕΠΣΑ. Ο 20χρονος παίκτης, έμεινε ελεύθερος από τους Αγίους Αναργύρους και αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες των Αγίων Αναργύρων, ενώ προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα του εν λόγω σωματείου την σεζόν 2016-2017 επί προπονητικής θητείας του Ισίδωρου Σταυριανού και πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Α΄ Αθήνας, ενώ στον σύλλογο των Δυτικών προαστίων έμεινε και την περίοδο 2017-2018.

Ακολούθως, δόθηκε δανεικός στον Χαλκηδονικό, όπου την χρονιά 2018-2019 έπαιξε με τη νέα του ομάδα σε 22 ματς της Γ΄ Αθήνας, πετυχαίνοντας 1 γκολ και πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Β΄ κατηγορία, ενώ με τον Χαλκηδονικό στην Β΄ ΕΠΣΑ την σεζόν (2019-2020) που ολοκληρώθηκε είχε 13 εμφανίσεις και 2 γκολ.

Ο Επαμεινώνδας Χύτας, αποτελεί την 9η φετινή μεταγραφή της Αγίας Ελεούσας, καθώς έχουν ήδη προηγηθεί αυτές, του 18χρονου τερματοφύλακα Θωμά Τσιαντούλα από τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, του 28χρονου τερματοφύλακα Παναγιώτη Ξυδιά από το Καματερό, του 24χρονου ακραίου μπακ – χαφ Αλέξανδρου Μπάκα από τον Ιάσωνα Ιλίου, του 24χρονου επιθετικού Παναγιώτη Μπάκα από τον Ιάσωνα Ιλίου, του 21χρονου αριστερού πλάγιου μπακ – χαφ Δημήτρη Σαμπάνη από τον Αθηναϊκό, του 23χρονου στόπερ Γιώργου Σέχου από το Καματερό, του 19χρονου μέσου Γιόσμι Μουκούντι (υπήκοος Κονγκό), του 23χρονου πλάγιου μπακ – χαφ Χριστόφορου Μαζμανίδη από το Καματερό, ενώ το «κυανόλευκο» σωματείο έχει ανανεώσει, επίσης την συνεργασία του με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Γιαννόπουλο, τον 21χρονο πλάγιο αμυντικό Γιάννη Παπαδόπουλο και τον 19χρονο αμυντικό Ηλία Μπίκο.

Στη φωτογραφία μας, ο Αιτωλοακαρνάνας την καταγωγή (Βόνιτσα) Επαμεινώνδας Χύτας με τον παράγοντα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, Δημήτρη Σπυρόπουλο