Τον νεαρό τερματοφύλακα Θωμά Τσιαντούλα, απέκτησε η ΑΠΕ

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα προχώρησε σε μια μεταγραφική επένδυση με παρόν και μέλλον καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου τερματοφύλακα, Θωμά Τσιαντούλα.

Συγκεκριμένα:

Τον νεαρό, πολλά υποσχόμενο, τερματοφύλακα από το γειτονικό Δήμο του Αιγάλεω, Θωμά Τσιαντούλα, απέκτησε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα μπροστά στο απαιτητικό  πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2020-2021.

Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ γεννημένος το 2002, έχει ξεκινήσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Κατσικογιάννη στην Ιεράπολη Αιγάλεω, όπου έμεινε για τέσσερα (4) χρόνια.

Στη συνέχεια βρέθηκε στον Άγιο Ιερόθεο και στο τμήμα Νέων του Περιστεριώτικου σωματείου, ενώ κατά διαστήματα έπαιρνε μέρος και στα προπονητικά προγράμματα του ανδρικού τμήματος.

Αργότερα για και για κάποιο διάστημα πέρασε και από την ομάδα του Θεμιστοκλή Αιγάλεω.

Πρόκειται για το 8ο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, το τελευταίο διάστημα, καθώς έχουν ήδη ανακοινωθεί από τη νέα διοίκηση, ο 28χρονος επίσης τερματοφύλακας Παναγιώτης Ξυδιάς από το Καματερό, ο 24χρονος ακραίος μπακ – χαφ Αλέξανδρος Μπάκας και ο αδερφός του, 24χρονος επιθετικός Παναγιώτης Μπάκας από τον Ιάσωνα Ιλίου, ο 21χρονος πλάγιος μπακ – χαφ Δημήτρης Σαμπάνης από τον Αθηναϊκό, ο 23χρονος στόπερ Γιώργος Σέχου από το Καματερό, ο 19χρονος μέσος Γιόσμι Μουκούντι, ο 23χρονος πλάγιος μπακ – χαφ Χριστόφορος Μαζμανίδης από το Καματερό, ενώ το ιστορικό  σωματείο της πόλης μας, έχει ανανεώσει, επίσης την συνεργασία του με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Γιαννόπουλο, τον 21χρονο πλάγιο αμυντικό Γιάννη Παπαδόπουλο και τον 19χρονο αμυντικό Ηλία Μπίκο.

Στην φωτογραφία, ο 18χρονος τερματοφύλακας με τον βετεράνο παίκτη της ΑΠΕ (όπως επίσης της ιστορικής Χαλκίδας) και μέλος του Δ.Σ. της ΑΠΕ Αγίας Ελεούσας, Δημήτρη Σπυρόπουλο.