Περιοδεία Δούρου στην πόλη μας με Καπλάνη – Επισκέπτονται έργα της Περιφέρειας, επί θητείας της

Συνοδευόμενη από τον π. Δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιώργο Καπλάνη, η π. Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου, περιοδεύει αυτήν την ώρα, Παρασκευή 10 Ιουλίου, στην πόλη μας.

Ιδιαίτερα επισκέπτονται με συνεργάτες τους, έργα στο Δήμο μας, ορισμένα από τα οποία είχαν εγκριθεί επί δικής της θητείας, χρηματοδοτηθεί, δημοπρατηθεί και ξεκινήσει, αλλά στην πορεία σταμάτησαν και δεν συνεχίστηκαν.

Με στελέχη τους και παράγοντες συζητούν επί τόπου γι΄αυτά, ενώ κάτοικοι που αντιλαμβάνονται την παρουσία τους, πλησιάζουν την ομάδα και αναπτύσσουν προβλήματα που αντιμετωπίζουν ή ρωτούν για την “πορεία” των εργασιών σε αυτά, στα οποία έχουν να εμφανιστούν συνεργεία να δουλέψουν επί μήνες.

Έως τώρα έχουν επισκεφτεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα, τα οικόπεδα επί της Π. Π. Γερμανού, απέναντι από την πλατεία “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ”, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, την πλατεία Παναγίας Ελεούσας και τον σταθμό ΜΕΤΡΟ, Παιδικές χαρές που δεν έχουν ολοκληρωθεί και άλλα σημεία της πόλης μας.

Η περιοδεία της κ. Δούρου, έγινε αισθητή από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι επικρότησαν την κίνησή της να επισκεφτεί τα έργα, ακόμα και τώρα που δεν είναι υπεύθυνη για την πορεία αυτών, αποδεικνύοντας  με την πράξη της το μόνιμο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της Περιφέρειας, την οποία υπηρέτησε από τη θέση της Περιφερειάρχισσας, στο πρόσφατο παρελθόν.