Προοδευτική » Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προκήρυξε 4ώρη Στάση Εργασίας όλων των Δήμων της Δυτικής Αθήνας και συγκέντρωση έξω από τη Δημαρχία μας…

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προκήρυξε 4ώρη Στάση Εργασίας όλων των Δήμων της Δυτικής Αθήνας και συγκέντρωση έξω από τη Δημαρχία μας…

Με καυστικότατο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ η ΠΟΕ – ΟΤΑ, καταγγέλλει τον Δήμαρχο κ. Μίχο, να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που δικαίωσε 27 εργαζόμενους του Δήμου.

Μεταξύ άλλων αναφέρει σε αυτό:

“Όνειδος για τους Αιρετούς αποτελεί η απαράδεκτη και προκλητική απόφαση του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρου Μίχου να ασκήσει έφεση στην υπ’ αριθμ.: 589/2020 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία μετατρέπονται σε Αορίστου Χρόνου οι συμβάσεις είκοσι επτά  (27) εργαζομένων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου. Να αμφισβητήσει δηλαδή τις δικαστικές αποφάσεις για προσωπικό του γινάτι.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας για ακραία αντεργατική στάση και φασιστική νοοτροπία. Στρέφεται κατά είκοσι επτά (27) εργαζομένων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους Δημότες και προσπαθεί να τους εκδικηθεί γιατί; Γιατί διεκδικούν το αυτονόητο. Τις θέσεις εργασίας τους.

Αυτές που ο κ. Μίχος όφειλε να υπερασπίζεται καταργώντας τις ελαστικές σχέσεις εργασίας και προσλαμβάνοντας μόνιμο προσωπικό. Φαίνεται όμως πώς έχει άλλες σκέψεις…”

Επιπλέον η ΠΟΕ – ΟΤΑ :

Την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προκηρύσσει 4ώρη Στάση Εργασίας όλων των Δήμων της Δυτικής Αθήνας από τις 7.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. και Συγκέντρωση Αλληλεγγύης και συμπαράστασης στις 8.00 το πρωί έξω από το Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ – ΟΤΑ

 

Did you like this? Share it:

© 2020 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!