Εορταστικές εκδρομές


ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Κ.Α.Π.Η ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΡ.ΚΛΑΟΥΔΙΑΝΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 3 & Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Τ.Κ 12351

ΤΗΛ: 211 4062501 – 6978923385-6975837044

Email: evitours@hotmail.com

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

24 – 26/12/14 . 3 ΗΜΕΡΕΣ Χριστούγεννα στο βουνό των Κενταύρων και στον όμορφο Βόλο!! ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ – ΒΟΛΟΣ

1η Ημέρα: Αναχώρηση 07.30μ. για ΛΑΜΙΑ (Ε. Ο. ) στάση και από εκεί για την ιστορική ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ επίσκεψη. Εν συνεχεία για ΒΟΛΟ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ παραμονή για γεύμα στον παραδοσιακό οικισμό γνωστό και ως το «μπαλκόνι του Παγασητικού» για την υπέροχη θέα του. Στη συνέχεια μια σύντομη στάση στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ γνωστή για τα πεντανόστιμα γλυκά κουταλιού και από εκεί και στη συνέχεια για ΒΟΛΟ. Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Το βράδυ εορταστικό ρεβεγιόν με μουσική. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει από τα ΧΑΝΙΑ με προορισμό τη γραφική ΖΑΓΟΡΑ. Η πανοραμική διαδρομή συνεχίζεται, μέσα από τη ΜΑΚΡΥ- ΡΑΧΗ και το ΑΝΗΛΙΟ για να καταλήξουμε στον ΚΙΣΣΟ. Ακολουθεί η γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ, με μοναδική θέα στο ΑΙΓΑΙΟ, παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε τη νότια πλευρά του Πηλίου. Ακολουθώντας μια όμορφη παραλιακή διαδρομή από τα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ θα καταλήξουμε στις ΜΗΛΙΕΣ, σχετική παραμονή και επιστροφή στο ΒΟΛΟ, γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη το βράδυ. Τιμή: 95,00 ? κατ΄άτομο στο δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο Τιμή: 105,00 ? μονόκλινο Περιλαμβάνονται: Μεταφορές με πολυτελές υπερυψομένο κλιματιζόμενο πούλμαν2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ALEXANDROS 3* στo Bόλο.2 πρωινά σε πλούσιο μπουφέ.1 Εορταστικό ρεβεγιόν Τετάρτη 24/12 5 πιάτων, σε εστιατόριο απέναντι από το ξενοδοχείο με μουσική και χορό.1 δείπνο, Πέμπτη 25/12 Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας,διόδια, Φ.Π.ΑΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙΕισόδους σε Αρχαιολογικούς χώρους – Μουσεία, ποτά αναψυκτικά και ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

31/12 – 1/1/15 . 2 ΗΜΕΡΕΣ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ 65? με Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν & Διασκέδαση στο Rodini Beach 4* !!! ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – ΜΟΝΗ ΑΓ. ΒΛΑΣΣΗ ΛΙΜΝΗ ΤΣΙΒΛΟΥ – ΖΑΡΟΥΧΛΑ – ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ

31/12/15 ΤΕΤΑΡΤΗ Αναχώρηση 08. 00 π. μ. για ΙΣΘΜΟ στάση, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΑΝΩ ΤΡΙΚΑΛΑ επίσκεψη στο Μοναστή- ρι του ΑΓ. ΒΛΑΣΣΗ. Επιστροφή στα ΑΝΩ ΤΡΙΚΑΛΑ – κεφαλοχώρι σκαρφαλωμένο στις πλαγιές του όρους Κυλλήνη με πολλά έλατα και πεύκα όπου και παραμονή για γεύμα. Εν συνεχεία για ΨΑΘΟΠΥΡΓΟ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας το Rodini Beach 3* και το βράδυ θα απολαύσουμε το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν μας με πλούσιο φαγητό και μουσική!!

01/01/15 ΠΕΜΠΤΗ Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΚΡΑΤΑ, λίμνη ΤΣΙΒΛΟΥ παραμονή στην μαγευτική τοποθεσία και συνεχίζουμε για ΖΑΡΟΥΧΛΑ γεύμα στο όμορφο χωριό με τα τρεχούμενα νερά και το δάσος από έλατα και καστανιές. Εν συνεχεία για ΑΚΡΑΤΑ, ΙΣΘΜΟ στάση,επιστροφή. Τιμή: 65,00 ? κατ΄άτομο στο δίκλινο/τρίκλινο Τιμή: 75,00 ? μονόκλινο Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση με πρωινό & πλούσιο πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν με διασκέδαση στο Rodini Beach 3* , αρχηγός/συνοδός εκδρομής ,ΦΠΑ.

 

 

Σημ. “Π”: η παραπάνω δημοσίευση γίνεται δωρεάν