Απαντήσεις επί των αποφάσεων του Δ. Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β., ζητά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Απαντήσεις επί των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β., ζητά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, μετά από ένσταση διαγωνιζομένου, σχετικά με τη διαδικασία πρόσληψης  καλλιτεχνικού διευθυντή  στο Δημοτικό Ωδείο.

Σημειώνουμε πως έχει ήδη ανακοινωθεί η επιλογή του κ. Σταμάτη Μπερή, ως καλλιτεχνικού Διευθυντή σε αυτό.

Υπενθυμίζουμε πως  ο κ. Λευτέρης Καλκάνης, από την ίδρυσή του έως τη λήξη της φετινής περιόδου, με την εργασία του,  έκανε δημοφιλές και πετυχημένο το Δημοτικό Ωδείο.

Κατά των αποφάσεων του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β. που αφορούν τη συγκεκριμένη διαδικασία έχει γίνει ένσταση και προσφυγή στα αρμόδια όργανα από ενδιαφερόμενο ο οποίος συμμετείχε  στη διαγωνιστική διαδικασία.

Επίσης για τη Δραματική Σχολή, έχουν υποβληθεί στην Περιφέρεια Αττικής και εκείνη με τη σειρά της στο Υπ. Πολιτισμού, ερωτήματα από άλλον ενδιαφερόμενο, που αφορούν τη λειτουργία της.

Η Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής ζητάει από το Υπουργείο Πολιτισμού που χορήγησε την άδεια ίδρυσης της «Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αγίας Βαρβάρας Αττικής» στοιχεία του φακέλου τα οποία αφορούν:

Α) Το φωτοαντίγραφο της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας της εν λόγω Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης, καθώς και φωτοαντίγραφα τυχόν τροποποιητικών αποφάσεων της αρχικής άδειας.

Β) Τα στοιχεία / δικαιολογητικά του κτιρίου, βάσει των οποίων εκδόθηκε η ισχύουσα άδεια λειτουργίας, από τα οποία να προκύπτει η έδρα λειτουργίας της σχολής.

Γ) Φωτοαντίγραφο εγγράφου της υπηρεσίας, με το οποίο ορίζεται ο Διευθυντής Σπουδών και προκύπτει ο/ η νόμιμος/η εκπρόσωπος του συγκεκριμένου Νομικού Προσώπου του Δήμου Αγίας Βαρβάρας Αττικής.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση με έγγραφο προς το Δήμο Αγίας Βαρβάρας και τη ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β. ζητάει να ενημερωθεί για την υπ’ αριθμ. 29/2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΑΒ που αφορά στον ορισμό Καλλιτεχνικής Επιτροπής και εάν αυτή διαβιβάστηκε στην Αποκεντρωμένη διοίκηση για την έκδοση απόφασης συγκρότησης.

Εν αναμονή λοιπόν της εκτίμησης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, επί των πράξεων και της νομιμότητας των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β., που θα προκύψουν από τις απαντήσεις που θα λάβει.

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ

 

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ