Συνεχίζεται το οδοιπορικό του ΕΕΑ, διανομής ειδών προστασίας σε επιχειρήσεις της Αττικής – Την Τετάρτη στην πόλη  μας

Γράφαμε προχθές πως με πρώτο σταθμό τον Δήμο Περιστερίου, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.) ξεκίνησε τη διανομή 100.000 μασκών και αντισηπτικών ειδών προστασίας έναντι του κορωνοϊού, σε επιχειρήσεις της Αττικής.

Θα ακολουθήσουν κι άλλοι 10 δήμοι μέχρι τέλους του μήνα.

Στην πόλη μας ο συμπολίτης μας Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου θα έρθει με αντιπροσωπεία την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 11:30΄ και θα μοιράσουν μάσκες και αντισηπτικά στα καταστήματα της Ελ. Βενιζέλου.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί σημαντικό ψυχολογικό στήριγμα στους επιχειρηματίες που υπέστησαν οικονομική και ψυχολογική καθίζηση με την αναγκαστική καραντίνα, η οποία επιβλήθηκε στην οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα.

Το ΕΕΑ προτάσσοντας την ανθρώπινη πλευρά και την δημόσια υγεία, έδειξε έμπρακτα την αποφασιστικότητα του να σταθεί δίπλα στους πληγέντες επιχειρηματίες με μία σειρά από δράσεις, μεταξύ των οποίων και η συγκεκριμένη.

Στο Περιστέρι τον κ. Χατζηθεοδοσίου και τα μέλη του Δ.Σ.,α υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης και τοπικοί παράγοντες οι οποίοι συνόδεψαν την αντιπροσωπεία.